A fost lansat site-ul oficial al biroului de traduceri Pro Lingua Expert

 

Am decis ca e momentul sa avem o imagine coerenta online asa ca am lansat site-ul nostru oficial www.prolinguaexpert.ro. Am adoptat un design nou, modern, inovativ si care ne reprezinta in totalitate. Stilul grafic atractiv evidentiaza fiecare categorie din site, informatia si munca noastra.

Sub brandul Pro Lingua Expert gasiti o echipa de specialisti ce va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate in peste 30 de limbi,  interpretare cat si servicii de colationare (verificare si corectare), legalizare, apostilare, tehnoredactare.

Nu suntem doar un alt birou de traduceri, ci partenerul ideal  pentru cei interesati de servicii profesionale de traduceri oferindu-va cele mai optime solutii puse in practica de o intreaga echipa de traducatori exigenti si talentati.

Punem accent pe pastrarea sensului original al textului fara nici un fel de abatere, adaptandu-ne intotdeauna cerintelor specifice fiecarui proiect in parte, oferind confidentialitate absoluta, pe tot parcursul colaborarii. Mai mult, oferim consultanta gratuita.

Va invitam sa accesati noul nostru website: www.prolinguaexpert.ro.

traduceri autorizate traduceri Craiova Pro Lingua Expert