A aparut AutoExpert de septembrie!



Subiecte recomandate:



Ford Evos –  masina conceputa pentru placerea condusului, forma futurista  care accentueaza ideea de exclusivitate si rafinament , portiere de tip gullwing (aripa de perscarus), tapiserie distinctiva, suprafete netede si simple, materiale de cea mai buna calitate.

Jeep Wrangler –  eficienta si performante dinamice; motor puternic si o transmisie bine setata.

Hyundai Elantra vs. Toyota Corolla vs. Renault Fluence – pentru ca vorbim de un segment in care excesele pot avea efecte diverse, am vrut sa vedem daca noul Elantra si retusurile aplicate lui Fluence Passion sunt in masura sa stabilesaca  noi tendinte intr-un segment traditionalist pe care cel mai bine il reprezinta Toyota Corolla.

Mazda MX-5 vs. Volkswagen Golf Cabrio – comparativ atipic intre doua modele despartite de filozofii fundamental diferite. Mazda MX-5 nu poate emite pretentii de practicalitate, dar in acelasi timp ofera o experienta a condusului pe care Golf Cabrio nu vrea si nici nu ar putea sa o egaleze.

MINI Countryman SD – primul MINI cu motor diesel (capacitate cilindrica de 2 l si 143 CP) si particula S iti ofera increderea necesara sa franezi tarziu si sa accelerezi devreme, lucru important atunci cand vrei sa te joci pe viraje.

Hyundai Veloster –  masina dinamica si atragatoare; design ultra-modernist si plin de originalitate.

Chevrolet Captiva  –  SUV surprinzator de spatios, confortabil si dinamic.

Citroen C4 dupa 100.000 km – masina echilibrata, cu costuri de intretinere scazute, cu valente si pretentii de marca premium.

Prejmer Circuit  - cea mai lunga linie dreapta a circuitului masoara 170 m si permite atingerea unei viteze maxime de 80-90 km/h. Deschiderea oficiala este anuntata pentru toamna acestui an.  

 

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta  avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informaţii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile pe http://www.autoexpert.ro/ si in retelele sociale facebook si twitter.

stiri teste evenimente prim contact ecologie second hand sport utile expeditie turism anduranta apia