A aparut AutoExpert de august!



Subiecte recomandate:



Ford Focus mizeaza pe siguranta activa – caroserie optimizata si tehnologii de fabricatie pentru cresterea nivelului de protectie oferit ocupantilor, dar si pentru a oferi autoturismului o dinamica de nivel inalt.

Clasa M integreaza conceptul de Real Life Safety – cea de-a treia generatie aduce o imagine mult mai bine conturata, dar si aptitudini tehnice ce nu mai atins pana acum acelasi nivel in materie de confort, eficienta si siguranta.

Volvo ridica stacheta sigurantei – Sisteme electronice de asistenta: City Safety; Pedestrian Detection;  Adaptive Cruise Control; Driver Alert Control; Lane Departure Warning; Blind Spot Information System.

Noul Volkswagen Beetle – model echipat cu cel mai puternic propulsor pe benzina de 200 CP, interior suficient de practic pentru patru adulti, cu spatiu bun la cap si picioare, protbagaj de 310 l, lista impresionanta de elemente de personalizare, de la jante din aliaj cu motiv retro pana la abtibilduri si culori pentru interior si tapiserie.

Opel Ampera condus in Olanda – dimensiuni de berlina compacta cu patru usi, habitaclu pentru patru persoane  cu bagaje decente, la care se adauga  autonomie si performante dinamice comparabile cu ale unei compacte sportive.

Honda CR-Z vs. Volvo C30 – suprematia dieselului in materie de economie are de infruntat o abordare inedita a motorului pe benzina, ce promite pasi importanti la acest capitol, dar si pastrarea calitatilor sportive.

Audi A8 vs. BMW Jaguar XJ – aspectele prin care cele doua modele impresioneaza la nivel de limuzina sunt designul (exterior si interior) in cazul lui Jaguar XJ si posibilitatile nenumarate prin care poti individualiza un anumit model in cazul lui A8.

CNRD Raliul Sibiului 2011 –  surprize si incidente in cadrul primei etape pe macadam a sezonului 2011.

 

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta  avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informaţii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile pe http://www.autoexpert.ro/ si in retelele sociale facebook (http://facebook.com/autoexpert.ro) si twitter (http://twitter.com/revautoexpert)

 

 

 

 

abs eps airbag securitate safety asistenta inovatii teste de impact stiri sport