4 Solutii de iluminat care te pot ajuta sa schimbi complet atmosfera din locuinta ta

Cu totii visam la locuinte spatioase, compartimentate inteligent si amenajate dupa gusturile proprii, astfel ca de multe ori acest lucru devine mai mult decat o dorinta sau un tel. In prezent lucrurile sunt mai simple ca niciodata daca le privim prin prisma diversitatii de produse la care avem acces si de care avem nevoie pentru a ne putea amenaja locuintele exact asa cum ne dorim. Tendintele actuale in ceea ce priveste amenajarile interioare pot fi destul de schimbatoare, astfel ca nu vom putea fi mereu la curent cu tot ce aparte nou, insa in fond este important ca alegerile pe care le facem sa ne aduca noua multumire si satisfactie. Iluminatul reprezintnta un aspect deosebit de important atunci cand vorbim despre locuinte avand in vedere ca acesta nu mai poate fi privit doar ca un aspect functional, ci el contribuie in mod semnificativ si la estetica unei incaperi. Astfel, atunci cand alegem iluminatul, nu mai putem privi lucrurile doar prin prisma functionalitatii ( faptul ca ne ilumineaza locuinta), ci este necesar totodata sa se tina cont si de estetica corpurilor de iluminat pentru care se opteaza. 

Importanta iluminatului nu reiese insa numai din aspectul functional sau estetic al corpurilor de iluminat, ci si prin modul in care acesta ne ajuta sa aducem in prim plan anumite zone ale incaperilor. Din fericire, putem spune ca in momentul de fata eOrion.ro ne ofera o gama impresionanta de veioze, candelabre, lustre, precum si alte corpuri de iluminat care ne pot ajuta sa oferim locuintei noastre tot aportul estetic de care are nevoie pentru a fi in totalitate pe gustul nostru. Iata asadar 3 solutii interesante de iluminat pentru care poti opta cu incredere atunci cand iti doresti o locuinta cu incaperi moderne! 

    

Veiozele.

Chiar daca veiozele in general ne duc cu gandul la stilul clasic, in prezent avem posibilitatea de a regasi o gama impresionanta de veioze cu un design modern, pe care le putem integra in decorurile din living sau dormitor cu mare usurinta. Este esential insa sa te asiguri ca alegi veiozele in asa fel incat sa corespunda cat mai bine stilului de amenajare al incaperii.

Candelabrele. 

Candelabrele am putea spune ca reprezinta un pol al elegantei in materie de design interior avand in vedere ca acestea reusesc mereu sa duca estetica la un cu totul alt nivel. Exista desigur numeroase modele de candelabre moderne daca iti doresti sa amenajezi living-ul intr-un stil modern, insa daca iti doresti ceva mai clasic, cu certitudine cu un candelabru nu vei putea da niciodata gres. 

Spoturile.

Spoturile au fost concepute pentru decorurile moderne, astfel ca ele pot fi amplasate in prezent in orice incapere in care avem nevoie de lumina foarte buna. Spre deosebire de veioze si lampadare, spoturile sunt fixe, astfel ca este esential sa te asiguri ca le amplasezi in cele mai bune locuri pentru a putea obtine efectul scontat. 

Becuri LED.

Becurile LED reprezinta de asemenea o solutie moderna de iluminat si foarte practica de altfel avand in vedere calitatea luminii furnizate de aceste becuri. In general acestea sunt recomandate a se amplasa in acele locuri in care vrem sa aducem in prim plan anumite lucruri din cadrul unei incaperi. 

Corpuri de iluminat - eOrion.ro

Corpuri de iluminat - eOrion.ro

corpuri de iluminat candelabre lustre veioze spoturi becuri led