3 modele de canapele extensibile cu design versatil, practice si eficiente

Canapelele extensibile sunt piesa de rezistenta a oricarei locuinte, atunci cand vine vorba de amenajarea si utilarea acesteia. Principalele atuuri ale unei canapele extensibile se traduc prin eleganta, confort, ergonomie si functionalitate, imbinand simtul estetic cu cel practic. Ce inseamna acest lucru? Datorita unui sistem de extensie ingenios si silentios, usor de utilizat si avand un aspect visual placut, o astfel de canapea iti poate fi de mare ajutor atunci cand te afli in situatia de a gazdui musafiri sau spatiul nu iti permite folosirea unui pat „de mijloc”.

Totodata, majoritatea canapelelor extensibile isi dovedesc utilitatea si ingeniozitatea designului si prin faptul ca acestea dispun sub sezut de spatiu pentru depozitarea lenjeriei de pat si a altor articole similare. 

Iata cateva modele de canapele extensibile moderne, recomandate de Alberta Casa, care vor satisface pana si cele mai exigente cerinte de functionalitate, confort si design

 

1. Modelul Marbella

Din categoria de canapele extensibile timeless, care nu se demodeaza niciodata, acest model poate fi o alternativa smart la un pat matrimonial pentru tine si partenerul tau sau pentru musafiri. Extrem de practica si eficienta, Marbella este ideala pentru spatiile restranse. In plus, designul elegant al acestei canapele in culori neutre (crem/ maro) se potriveste cu toate tipurile de amenajari si interioare. Confortul canapelei este oferit de o suprafata de dormit generoasa, a carei dimensiune extinsa este de 190 x 142 cm. De asemenea, pentru confort sporit atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi, suprafata sezutului este formata din saltele de tip relaxa si spuma poliuretanica de densitate medie.

 

2. Modelul Stockholm

Daca esti in cautarea unei canapele extensibile in stil scandinav, specialistii de la Alberta Casa iti recomanda modelul Stockholm. Versatilitatea designului, compus din linii drepte si forme geometrizate, fac ca aceasta canapea sa se incadreze de minune in orice incapere. Putand sa optezi pentru varianta de 2 sau 3 locuri, canapeaua Stockholm de culoare gri este potrivita atat pentru living, cat si pentru camera de oaspeti sau un dormitor mai restrans, salvand spatiu pe timpul zilei. Sistemul de extensie pentru noapte consta in simpla deplasare a sezutului si spatarului sub somiera, care sunt realizate din burete si iti ofera posibilitatea obtinerii unui pat de dormit confortabil. 

 

3. Modelul Havana

Din aceeasi categorie de canapele extensibile cu design versatil, practic si eficient, modelul Havana este ideal pentru utilizarea intensa de zi cu zi. Datorita sistemului de extensie ingenios si silentios, care se deschide printr-o miscare lina si cursiva cu minimum de efort, Havana poate fi transformata cu usurinta intr-un adevarat pat matrimonial cu dimensiunea de 195 x 158 cm si lada pentru depozitare pozitionata sub sezut. Culoarea bej a canapelei ofera o atmosfera prietenoasa oricarei camere. 

Marbella

Marbella

Stockholm

Stockholm

Havana

Havana

canapele extensibile