Ziua Mondiala a sindromului Down, 21 martie 2012



 

 " Ziua Mondiala a sindromului Down" este un eveniment global, sustinut de toate organizatiile ce au in componenta persoane cu sindrom Down din intreaga lume.

 

AsociaÅ£ia DOWN Bucuresti, alaturi de Asociatia Sindrom Down Bucuresti si Fundatia Special Olympics Romania folosesc aceasta perioada  pentru a-si concentra indeosebi eforturile in vederea incheierii unor parteneriate pe termen lung cu cei interesati de aceasta cauza, de sensibilizare a oamenilor, de interactiune si educatie pentru depasirea prejudecăţilor in ceea ce priveste persoanele cu sindromul Down si integrarea acestora in societate.

 

 

Avem deosebita placere de a va invita sa petreceti ziua de 21 martie 2012, alaturi de noi. Evenimentul este structurat in doua parti astfel:

 

I. La ora 9:30, va asteptam la Sala de Sport a Åžcolii Generale nr. 30 - Grigorie Ghica Voievod, din Str. Lăptari Tei nr. 23, sector 2, Bucuresti,  pentru deschiderea oficiala a evenimentului. Nu vor lipsi discursurile tinerilor cu sindrom Down, concursurile pe discipline si festivitatile de premiere.

 

 

II. La ora 17:30, la Grand Rin Hotel, Sala de conferinte „Londra, va avea loc lansarea de carte „Putem invinge”, cartea biografica a tanarului cu sindrom Down, Serban Nicolescu. Printre invitati se numara medici, profesori, personalitati, pshihologi, logopezi, kinetoterapeuti etc. Nu vor lipsi programele artistice sustinute de copiii si tinerii cu sindrom Down si invitatii surpriza.

 

Evenimentul este organizat sub egida sloganului “Putem învinge”.

 

Inregistrari:

* Participanti din toate categoriile sociale care pot sprijini cauza persoanelor cu Sindrom Down.

 

* Nu exista taxa de inregistrare. Orice detalii, dar si  confirmarile vor fi trimise prin e-mail la puteminvinge@asociatiadown.ro . Locuri limitate.

 

* Puteti citi mai multe si pe pagina oficiala a evenimentului. Click aici.

21 martie 2012 Special Olympics sindrom Down Asociatia Down Bucuresti Putem invinge