Vrei sa iti depasesti teama de a vorbi in public? Vino la Sebes la cursul de public speaking din 6 si 7 mai

Vorbitul în public sau structura corectă de comunicare au devenit necesități fără de care produsul sau serviciul nu ajunge la public. Pentru ca mesajul sau expertiza să ajungă la consumator este nevoie de promovare, este nevoie de un discurs care să atragă, care să vândă. Construcția, consecvența, creativitatea, curajul, spontaneitatea sunt doar câteva dintre ingredientele necesare unui discurs acroșant sau a unei strategii care să asigure atingerea obiectivelor vizate.

O comunicare eficienta este cea care transmite un mesaj bine conturat in cuvinte bine alese, insotite de un ansamblu de comportamente nonverbale sincronizate cu mesajul verbal, intarindu-l. Cu totii ne propunem sa gasim metode de a castiga increderea audientei, de a motiva interlocutorii sa sustina procesul de comunicare, de a obtine feedback de la audienta si de a utiliza aceste elemente pentru un dialog optim.

Organizatia Ia Atitudine Azi te invita sa scapi de frica vorbitului in public si sa invati sa comunici eficient alaturi de Alin Comsa, co-fondator al SELFTRUST Academy . Alin este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă și managementul echipelor.

Cursul este structurat în proporție de 80% pe practică, asa ca fi pregatit sa iesi din zona de confort si sa participi activ alaturi de ceilalti cursanti. O sa beneficiezi de o serie de strategii si sfaturi personalizate care aduc în primul rând încredere în sine.

Obiectivele cursului:

- înțelegerea elementelor care influențează crearea și susținerea unui discurs convingător

- depășirea barierelor de comunicare în discursul public

- dezvoltarea abilităților de interpretare a comunicării non-verbale și de primire a feedback-ului

- înțelegerea a ceea ce înseamnă controlul publicului

- pregătirea mentală a unui vorbitor în public si autocontrolul emotional

- organizarea și structurarea unui discurs public

- tips & tricks în public speaking

Cursul este organizat timp de 2 zile, in 06 si 07 mai 2017 intre orele 09.00 – 17.30 in Sebes, in locatia Zaza HighLife, judetul Alba.  Cei care vin la curs impreuna cu inca o persoana beneficiaza de o reducere de 10 %. Masa de pranz si cafee-breakurile sunt asigurate in cele 2 zile. Taxa de participare este 480 lei/participant. Deoarece locurile sunt limitate, cei interesati se pot inscrie sau solicita informatii suplimentare la telefon 0744606720 / 0742938730 sau pe adresa de mail iaatitudineazi@gmail.com

Alin-comsa

Alin-comsa

public speaking