Centrul de Cafea pune la dispozitie aparate de cafea si servicii de reparatii

Centrul de Cafea care are sediul in Suceava, vine spre publicul larg atat cu produse cat si servicii de inalta calitate in ceea ce priveste cafeaua. Cafeaua este printre cele mai comune bauturi fiind considerata de multe persoane desteptatorul diminetii. Mai mult decat atat, aceasta ofera o energie pe toata durata zilei si potrivit unor specialisti aceasta poate diminua riscurile aparitiei anumitor boli precum cancerul.

Centrul de Cafea ofera si servicii de reparatii profesionale

Pe langa o gama variata de cafea care se poate gasi pe site-ul cafeaplus.ro, cei din cadrul centrului ofera si servicii de reparatii pentru cei care detin automate cat si pentru cei care au un aparat de cafea in confortul casei si mai mult decat atat, ei detin si piese de schimb.

Pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un aparat de cafea de calitate, service-ul de la Centrul de Cafea pune la dispozitia clientilor oameni specializati si capabili de a oferi servicii calitative cat si sfaturi in ceea ce priveste alegerea produsului. In plus, atat in timpul garantiei cat si dupa, aveti posibilitatea sa cereti suport pentru orice problema.

Cat despre cafea, puteti alege pe cea proaspat prajita sau pe cea boabe, in functie de preferintele pe care le aveti. Indiferent de alegerea pe care a-ti facut-o cafeaua va avea aceeasi calitate. Pentru cei care se declara cu adevarat pasionati de gustul cafelei, este important de stiut ca si aparatul de cafea trebuie sa fie unul profesional si setat corespunzator pentru o cafea perfecta.

Indiferent de natura, fie ca aveti nevoie de aparate de cafea pentru biroul dumneavoastra sau chiar pentru consumul propriu, Centrul  de Cafea vine in ajutorul fiecarui client in parte, oferind incredere atat prin promptitudinea si seriozitatea lor cat si pentru produsele si serviciile de calitate pe care le ofera.

Pentru mai multe detalii puteti lua contact direct cu Centrul de Cafea la adresa:

Str. Strandului, nr. 20, 720021, Suceava, sau la numerele de telefon  0754.417.342,

0744.298.362.

Programul este de luni pana vineri intre orele 8:30-17:30

cafeaplus.ro