Voteaza aplicatiile Romanian Software si poti castiga o campanie de promovare de 10.000 euro

Sustine printr-un vot pe e-mail, Facebook, Twitter, Google+ sau LinkedIn una din cele doua aplicatii Romanian Software din competitia celor mai bune aplicatii de business din Romania. Votul tau te inscrie automat in cursa pentru o campanie de promovare in valoare de 10000 de euro pentru compania ta.

Competitia Wallofbusiness este o initiativa Romtelecom pentru sustinerea business-ului romanesc, iar premiul cel mare, oferit aplicatiei castigatoare, este o campanie de promovare in valoare de 30.000 de euro. Romanian Software participa cu aplicatiile Human Resources Planning si Calculatorul de Venituri, doua aplicatii extrem de utile antreprenorilor din Romania.

Human Resources Planning automatizeaza procesele de HR repetitive si ofera practicienilor de HR mai mult timp pentru a elabora strategii de atragere, retinere si motivare a angajatilor. Calculatorul de Venituri este o aplicatie simplu de folosit prin care antreprenorii si managerii pot realiza  analize comparative ale costurilor cu salariatii si colaboratorii. Astfel, se pot lua decizii rapide privind bugetele si tipurile de colaborare cele mai avantajoase. Aplicatiile vor fi disponibile in mod gratuit pe web sau pe orice smartphone sau tableta si un demo video se poate vedea pe pagina Wall of business a fiecarei aplicatii.
 
Testeaza si voteaza aplicatiile Romanian Software pe pagina web a competitiei. Voturile din prima etapa vor califica primele 10 aplicatii in finala unde vor fi apoi evaluate de un juriu organizator care va desemna castigatorul.  Aplicatiile Romanian Software sunt create pentru a ajuta companiile in activitatea zilnica si a eficientiza procesele interne. Vino in echipa noastra si ajuta-ne sa promovam aplicatiile la peste 150.000 de clienti business si in proces sa iti cresti sansele de a castiga 10000 de euro pentru a iti promova propria companie.

Despre Romanian Software

Cu o experienta de 12 ani pe piata din Romania si peste 400 de clienti, Romanian Software si-a castigat pozitia de lider in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in HR. Cel mai popular produs al Romanian Software este solutia integrata HRP  prin care sunt procesate datele a peste 100.000 de angajati. Mai multe detalii puteti gasi pe www.hrp.ro

Powered by SEO monitor