Husa telefonului – de la functionalitate la stil

In ultimii ani piata de telefoane a explodat pur si simplu. Datorita tehnologiilor moderne, prin intermediul unui smartphone puterm bifa numeroase task-uri ale unei zile. Si pe masura importantei pe care o oferim telefonului, grija pentru acesta se manifesta si ea la fel de mult. O banala husa de protectie a devenit un accesoriu indispensabil.

Husa pentru telefon, un must have

Nu doar neindemanarea, ghinionul si neatentia sunt motive pentru care accidente nefericite se pot intampla telefonului. Deteriorarea si limitatea functionalitatii acestuia inseamna, fara doar si poate, pierderi. Asa ca, in prima faza o husa este menita sa previna astfel de situatii. Mai apoi, o husa este menita sa completeze protectia oferita unui telefon. Folosim protectie din sticla, folii de diverse tipuri impotriva zgarieturilor si totusi nu se compara nimic cu nevoia de a preveni craparea, caderea si toate posibilele scenarii ce rezulta din astfel de situatii.

Husa unui telefon este realizata de regula dintr-un cauciuc rezistent. Totusi se muleaza perfect pe dispozitiv, fara a incarca partea lui practica de manevrabilitate. De fapt, aduce si un plus de stil si eleganta in aparitia acestuia. Ideea este sa nu impuna greul in folosire, ci sa fie de fapt acel must have care isi justifica din plin prezenta.

Ai fi surprins sa afli ce piata extinsa exista si din acest punct de vedere. Numai pentru materialul din care este realizata husa ai de ales intre cauciuc, dar si intre piele si fibra de carbon. Iar la partea de stil, exista o varietate pe masura pretentiilor utilizatorilor. Se adreseaza in mare parte femeilor sofisticate? De fapt, nu exista o limitare. Barbatii sunt deopotriva interesati de accesorii precum husele de telefon, carora le ofera o atentie sporita si la capitolul design. Aici tine numai si numai de gusturi.

Huse specifice pentru telefoane

O prima regula in alegerea husei tine de identificarea tipului de telefon. In functie de brandul acestuia exista si o categorie aparte de huse, care sa tina cont de fiecare detaliu, de definirea telefonului. Mai apoi selectezi in functie de ceea ce convine. Ca pret, ca aspect, ca functionalitate – iata un trio complet de care sa tii cont, un minighid in alegerea acestui tip de accesoriu.

Spre exemplu, fani pe piata actuala sunt tot mai multi cei care detin un telefon de tipul Huawei. Avand in vedere ce investitie serioasa se face printr-o astfel de achizitie, este de la sine inteles ca o husa va completa lista de dorinte. Descoperim asadar ca o husa Huawei P9 Lite poateavea un stil clasic sau total modern. Sa fie cea cu efect de oglinda? Este foarte sofisticata. Sa fie din piele? Aduce un plus de eleganta si se impune,ca si telefonul de altfel, ca fiind un punct de atractie. Cu accente metalice sau simplismul clasic, optiunile variate satisfac si pretentiile pe masura.

Ce trebuie sa stie un utilizator de telefon cand isi alege o husa tine de stilul sau. In functie de cat de mult il foloseste, unde, cum si detalii de acest gen, functionalitatea husei trebuie sa aiba in vedere stilul practic de asemenea. Culoarea ar trebui sa fie pe aceeasi linie cu stilul definitoriu al purtatorului, o nuanta neutra daca nu sau una care se camufleaza perfect, deci in functie de carcasa telefonului.

Nu in cele din urma, merita de amintit ca aceste huse au si ele nevoie de calitate. Asta se reflecta si la locul de achizitie.  Ar trebui avuta in vedere o sursa sigura, care ofera huse ce merita folosite, cele care de altfel ofera protectie, scopul principal pana la urma. In acest sens, o recomandare ar fi stifler.ro, magazin online cu o varietate de accesorii, mai mult decat cele de telefon, accesorii si pentru masina spre exemplu. Gasesti aici optiuni detaliate, huse pe masura bugetului fiecaruia.

Scurta concluzie

O husa pentru smartphone-ul din dotare este, fara doar si poate, o necesitate a zilelor noastre, raportata la cat de mult folosim telefonul in sine. Are si aceasta nevoie de atentie la detalii in momentul achizitiei, un efort minim pentru protectia de lunga durata si un plus de siguranta ca telefonul este protejat de accidentari. Daca tii la telefonul tau, vei tine cont si de necesarul unei huse.

husa huawei p9 lite www.stifler.ro