Intrebari frecvente atunci cand vrei sa cumperi aparate de masura si control

Ronexprim este, inca din 1991, lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. In ultimii 27 de ani, compania a furnizat, instalat si integrat, in laboratoare din industriile tehnice, zeci de mii de dispozitive provenite exclusiv de la branduri de top. Mai mult, pe langa produsele oferite, Ronexprim a furnizat clientilor sai, mari companii sau specialisti din domeniile tehnice, si servicii de calitate, printre care se numara impartasirea know-how-ului legat de cele mai noi tendinte si tehnologii din domeniu.


Daca si tu vrei sa apelezi la Ronexprim pentru a cumpara aparate de masura, cu siguranta ti-ai adresat pana acum macar una dintre intrebarile frecvente de mai jos, la care acum ai ocazia sa primesti raspunsuri clare:


1. Cum cumpar?


Avand in vedere ca oferta Ronexprim de aparate de masura este foarte variata, ai la dispozitie mai multe metode de cumparare, dintre care o poti alege pe cea optima pentru tine, in functie de tipul de produs achizitionat:


a) prin contract de vanzare-cumparare. Acesta poate fi incheiat ca urmare a castigarii unei licitatii, dar si in afara unei licitatii, si este negociabil, pentru ca tu sa fii pe deplin multumit de conditiile contractului.


b) prin cumparare din magazinul electronic. Aceasta metoda implica plasarea unei comenzi in magazinul electronic al Ronexprim, care va fi finalizata prin mijloacele clasice.


c) prin comanda ferma si accept de comanda. Comanda ferma, stabilita in urma unei oferte valide, poate fi transmisa prin e-mail sau fax.


2. Care este garantia oferita?


In functie de aparatele de masura achizitionate, garantia poate ajunge de la 1-2 ani la garantie pe viata.


3. Care este termenul de livrare?


Timpul de livrare este si el variabil, tocmai din cauza gamei foarte largi de echipamente din oferta companiei. Spre exemplu, aparatele de masura existente in stoc vor fi livrate in 3-4 saptamani, pe cand microscoapele electronice, care vor fi construite special pentru aplicatia ta, vor ajunge in 2-3 luni.


4. Cat timp sunt oferite consumabile si piese de schimb?


Perioada pentru care Ronexprim asigura consumabile si piese de schimb este de 8 pana la 10 ani, acoperind astfel intreaga durata de viata a aparatelor de masura, dar si uzura lor morala.


5. Care sunt beneficiile oferite clientilor fideli?


Clientii fideli vor fi recompensati cu reduceri, termene de plata si de livrare preferentiale, dar si prioritate in rezolvarea sesizarilor de service.


6. Ce aparate de masura include oferta Ronexprim?


Dupa cum spuneam, oferta Ronexprim de aparate de masura si control este una extrem de larga, incluzand urmatoarele categorii:


- analizoare baterii;


- automatizari IR;


- camere de termoviziune;


- echipamente de proces (calibratoare, multimetre de proces);


- electrice (miliohmmetre, microohmmetre, multimetre si clesti de curent, testere instalatii electrice etc.);


- electronica, cercetare, proiectare (analizoare de spectru, antene, frecventmetre, generatoare de semnal, osciloscoape etc.);


- mediu & HVAC (anemometre, debitmetre, detectoare de gaze, luxmetre, sonometre, termohigrometre, testere lumini);


- metrologie;


- nivele laser;


- surse de alimentare;


- telemetre laser;


- testere (aparatura medicala, vibratii si aliniere, tahometre);


- accesorii pentru aparate de masura.

aparate de masura