Viteza pe doua roti? Alege acum dintr-un magazin de biciclete o cursiera performanta!

Probabil cea mai provocatoare  varianta dintre toate tipurile de bicicleteeste bicicleta de sosea, denumita si “cursiera”.  Aerodinamica la superlativ, viteza ametitoare,usoara si pregatita pentru orice provocare, toate acestea sunt atributele unei astfel de biciclete. Daca esti mai mult decat un biciclist incepator, iti recomandam sa experimentezi senzatia de libertate pedaland o cursiera. 

Si de unde iti poti achizitiona bicicleta mult visata, daca nu dintr-un magazin de biciclete de specialitate!

Asadar, in acest articol ne-am gandit sa iti oferimcateva sfaturi utile de care sa tii cont in alegerea unei biciclete de sosea:

Cel maiimportant beneficiu pe care il poate oferi o bicicletade sosea este viteza mare pe care o poate atinge. Potrivita pentru sosea si asfalt, cursiera circula usor si itiasigura maximum de siguranta. Eficienta bicicletei este unul dintre factorii importanti de caretrebuie sa tii cont in cazul in care apelezi la un magazin de biciclete. Maimult decat atat, cursiera este potrivita pentru accelerari, sprinturi siascensiuni rapide, indragite de orice biciclist experimentat.

Al doilea aspect foarte important este greutatea acestui tip de bicicleta.Fiind foarte usoara, iti ofera usurinta in pedalare si, in acelasi timp, oaerodinamica perfecta. Materialele din care sunt fabricate componenteleacesteia trebuie sa fie de calitate, astfel incat sa ofere elasticitate,rigiditate si rezistenta in acelasi timp. Intr-un magazin de biciclete despecialitate poti testa mai multe modele, astfel incat sa o gasesti pe ceapotrivita tie.

Pentru cei aflati la inceput, cursiera cu cadrul dealuminiu este foarte potrivita, pentru ca acest material este usor si comod.Totodata, pentru a evita lipsa de eficienta inpedalare, disconfortul si leziunile articulatiilor, trebuie sa te asiguri cabicicleta are dimensiunile potrivite pentru tine.

Un alt factor important este lungimea cadrului. Avand in vedere ca vei petrece mult timp intraseele de pe sosea, bicicleta trebuie sa asigure o pozitie cat maiconfortabila si relaxanta.

Atunci cand te afli intr-un magazin de biciclete recunosticu usurinta o bicicleta de sosea, datorita ghidonului.Acesta prezinta doua manere curbate in jos, care determina o pozitie depedalare aplecata spre inainte, ideala pentru viteze mai mari. Pozitiaghidonului este mai importanta decat realizeaza multi biciclisti incepatori.Unghiul gresit poate duce la dureri de spate sau dureri la incheieturilemainii.

Sistemul deviteze de pe cursiere vine cu multe optiuni din care potialege, permitand sa faci fata atat deplasarilor foarte rapide, cat siurcusurilor istovitoare.

Sauaunei biciclete de sosea poate parea la prima vedere destul de incomoda, dincauza ca este foarte subtire si ingusta. De cele mai multe ori, nu are nicifoarte mult burete. Confortul ciclistului variaza in functie de model si forma.De aceea, iti recomandam sa testezi si sa alegi dintr-un magazin de bicicleteprodusul potrivit tie.

Daca esti un impatimit al vitezei, atunci bicicleta decurse este pentru tine. In  schimb, esterecomandat ca biciclistii mai putin experimentati sa foloseascaacest tip de bicicleta abiadupa ce se obisnuiesc cu un stil de pedalare mai rapid.

Veloteca este un magazin de biciclete cecomercializeaza marci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb,componente, echipamente de ciclism si accesorii pentru biciclete. Nu mai sta peganduri si vino sa te convingi de acest lucru! Comandachiar acum de pe site!

 

 

magazin de biciclete veloteca