Ronexprim, peste 25 de ani de excelenta pe piata romaneasca de aparate de masura si control

Ronexprim este, inca din 1991, o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente de cantarire electronica si echipamente analitice de laborator. Totodata, compania romaneasca este recunoscuta pentru programele educationale si transferul de know-how legat de ultimele tehnologii inovative si de standardele internationale in domeniu. De-a lungul anilor, Ronexprim a dezvoltat o gama larga de servicii profesionale si le-a adaptat pentru piata autohtona: de la asistenta tehnica si consultanta specializata pentru configurarea, integrarea si instalarea echipamentelor, la servicii de mentenanta si traininguri profesionale. Astfel, Ronexprim este recunoscuta drept una dintre cele mai eficiente companii de pe piata est-europeana, in domeniul sau de activitate.

Compania Ronexprim a fost fondata in octombrie 1991 de catre Mircea Stoian, functionand initial drept Agentie si Service pentru Departamentele Industriale ale companiei olandeze Philips. In prezent, Ronexprim domina piata romaneasca a aparatelor de masura si control, distribuind produse realizate de cei mai cunoscuti producatori din lume, precum Malvern Instruments, FEI, Fluke, Edinburgh Instruments, Cardinal, Keysight Technology si multi altii. Profesionalismul angajatilor Ronexprim este confirmat de numarul impresionat de premii nationale si internationale obtinute de-a lungul anilor.

In cei peste 25 de ani de activitate, Ronexprim a furnizat, integrat si instalat peste 20.000 de aparate de masura si control si alte echipamente in laboratoare de cercetare si industriale. "Scopul nostru a fost intotdeauna sa punem la dispozitie aparate de masura de control si echipamente de laborator care sa fie accesibile si eficiente, fara a face rabat de la calitate", afirma dr. Rodica Stoian, Director General Ronexprim.

Calitatea, inovatia si eficienta sunt cateva din valorile fundamentale ale companiei. Calitatea ireprosabila a serviciilor oferite si complexitatea tehnologica a aparatelor de masura si control si a celorlalte produse oferite pe piata romaneasca sunt garantate de experienta indelungata a echipei de specialisti si de relatiile lor solide cu partenerii de business ai companiei. Toate acestea au dus la fidelizarea clientilor fata de brandul Ronexprim, care a facut pionierat in acest domeniu inca din 1991.

Ronexprim are un portofoliu extins de aparate de masura si control si alte produse care integreaza cele mai avansate tehnologii, ca de exemplu: microscoape electronice, difractometre si spectrometre, echipamente de analiza fizico-chimica a diverselor materiale. In acelasi timp, compania ofera si servicii de asistenta tehnica pentru echipamente, de consultanta specializata si de configurare, integrare si instalare, asigurand totodata intretinerea produselor in garantie si post-garantie, formarea profesionala a angajatilor clientilor si furnizarea celor mai noi versiuni de software si hardware.

Ronexprim are in oferta sa urmatoarele aparate de masura si control:

- camere de termoviziune;

- analizoare baterii;

- automatizari IR;

- echipamente de proces (calibratoare de presiune, calibratoare de semnal unificat, calibratoare de temperatura, calibratoare multifunctionale, multimetre de proces);

- electrice (calitatea energiei, corectia factorului de putere, miliohmmetre si microohmmetre, multimetre si clesti de curent, testere instalatii electrice, testere strapungere dielectrica in componente si echipamente);

- electronica, cercetare, proiectare (analizoare de spectru, antene, frecventmetre, generatoare de semnal, multimetre de laborator, osciloscoape, punti RLC, sarcini eletronice DC, sisteme de achizitii de date);

- mediu & HVAC;

- metrologie;

- nivele laser;

- telemetre laser;

- testarea aparaturii medicale;

- testere vibratii si aliniere, tahometre;

- surse de alimentare;

- accesorii aparate de masura si control.

Ronexprim, peste 25 de ani de excelenta pe piata romaneasca de aparate de masura si control

Ronexprim, peste 25 de ani de excelenta pe piata romaneasca de aparate de masura si control

aparate de masura si control