De ce sa optezi pentru produsele de la Tehnovest

Fiecare instalatorare trusa sa proprie de scule, aceasta fiind indispensabila in acest domeniu,mai ales atunci cand trebuie sa presteze servicii in acest sens. Oricereparatie trebuie facuta ca la carte, iar aceasta are nevoie de niste produsede calitate pentru eficientizarea timpului.

Gama de produse Tehnovest 

Un magazin dedicat produselor pneumatice, hidraulice si consumabilelor industriale este Tehnovest. Vine cu o gama foarte variata de produse, impartita pe categorii de unde orice persoana interesata poate comanda online tot ce are nevoie. Aceasta include produse standard, cat si produse speciale nevoilor individuale ale clientilor. Astfel ca la tehnovest shop online se regasesc: rulmenti, consumabile industriale, pistoale de suflat, scule de mana, sisteme aer, articole pentru masurarea presiunii si temperaturii, distribuitoare, supape, amortizoare zgomot, electrovalve, robinetii cu bila si cu inchidere, coliere, tevi, furtunuri, cuple rapide, fitinguri, conectori, adaptoare de furtun si multe alte produse. 

Echipa din spatelemagazinului Tehnovest este formata din oameni cu experienta in domeniu, carecunosc toate detaliile cu privire la orice produs din magazin, astfel ca pun ladispozitie si serviciul de consultanta personalizata pentru clientii care isidoresc mai multe detalii. 

Mai mult decatatat, magazinul pune la dispozitie inclusiv servicii de transport pentru caacestea sa ajunga in siguranta la fiecare client in parte. Se poate comanda deoriunde din tara, comanda ajungand intr-un timp scurt. Si pentru ca au un stocgeneros de peste 120.000 de produse calitative, portofoliul de clientimultumiti este in permanenta crestere. 

In plus, daca estiin cautarea unui produs de automatizari fabricat de catre alti producatori,poti contacta cu incredere echipa Tehnovest pentru echivalare. 

Sunt produse carein anumite industrii nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma, mai ales daca seimpune repararea sau inlocuirea unei piese, de aceea Tehnovest este solutia. 

Pentru a vizualizatoata gama de produse, serviciile pe care le pun la dispozitie, dar sipreturile, care sunt accesibile pentru orice buzunar, puteti accesa site-uloficial tehnovest.ro. 

Date de contact:

office@tehnovest.ro

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

0356 100 440.