Vip - file din poveste



Organizația studețeascã Voluntari pentru Idei și Proiecte sãrbãtorește 12 ani de activitate în domeniul educaþional printr-o Galã ce va avea loc marþi, 14 decembrie, la Centrul Tinerimea Românã. În cadrul acestui eveniment, VIP România dorește sã îºi prezinte raportul de activitate, cu precãdere din anul precedent. Fiecare proiect de succes, fiecare student implicat, fiecare partener a contribuit la dezvoltarea VIP, iar aceºtia vor avea ocazia sã fie prezenþi la eveniment.

 

În cadrul Galei, se dorește premierea proiectelor de anul trecut care au fãcaut ca scopul VIP, acela de a transforma potențialul în excepțional, sã fie tangibil. Evenimentul presupune ºi o serie de momente artistice, susþinute de trupa de new jazz, Cuantune, de chitarisul Alexandru Chifu, pianista Cezara Suman ºi solista Ada Barbu. Printre invitaþii speciali ai Galei, prezenþi pe scenã, se numãrã:  Anca Haiduc- HR Manager Danone România, Alice Barb ºi Lucian Croitoru.

 

Voluntari pentru Idei și Proiecte este o organizație formatã exclusiv din studenți care, prin pasiunea și entuziasmul lor, sunt capabili sã aducã o schimbare pozitivã în societate.

 

Gala VIP