Viotop Travel lanseaza oferte early booking cu reduceri de pana la 40%

Viotop Travel lanseaza in aceasta toamna oferte extrem de avantajoase pentru vara 2014. Rezervand acum, clientii Viotop Travel pot economisi pana la 40% din valoarea unor sejururi in Bulgaria, Grecia sau Turcia, dar si pentru alte destinatii.

Cele mai bune oferte pentru vacanta de vara pot fi rezervate pana la 31 decembrie 2013. Prin rezervarea unui sejur in Bulgaria se poate economisi 30% din costul biletului, iar in cazul unui sejur in Grecia reducerile sunt chiar de 40%.Programe speciale de Seniori adresate persoanelor de peste 55 ani (persoanele sub 55 ani pot beneficia de aceste oferte platind un supliment) care beneficiaza de tarife reduse pe urmatoarele destinatii :Spania,Italia,Franta,Malta,Cipru,Grecia,Turcia,Israel,Dubai

Pentru un sejur cu avionul in Turcia rezervarea pana la sfarsitul lui decembrie inseamna reduceri de pana la 50%, in statiunile Antalya, Belek,Alania,Lara,Side cat si in Kusadasi,Bodrum si Marmaris, la toate hotelurile din oferta noastra, hoteluri de 4-5 setele cu all inclusive , ideale pentru vacantele de familie.Aceste oferte avantajeaza in special familiile cu 2-3 copii, deoarce pretul de early booking este cel mai avantajos.

Reduceri de acest gen se mentin in oferta Viotop Travel chiar si dupa 31 decembrie, insa la un nivel mai mic. Iar pentru ca rezervi cu multa vreme inainte de vacanta, pentru a fi sigur ca nu pierzi nici un ban daca intervine ceva pana la data plecarii, poti sa inchei o asigurare storno, care include si asigurarea medicala de care vei avea nevoie ca sa pleci in calatorie.

Asigurarea storno poate fi incheiata la un pret rezonabil si este foarte utila pentru ca vei primi banii inapoi in cazul in care nu mai poti merge in vacanta la data aleasa. Scapi astfel de cea mai mare dilema pe care o ai atunci cand vezi o oferta de early booking: daca intervine un eveniment pe care nu il poti planifica cu cateva luni in avans si pierzi toti banii platiti pentru oferta respectiva? Riscuri exista, desigur, dar o astfel de asigurare este gandita tocmai pentru a acoperi aceste riscuri.

Rezervarea din timp prin oferte early booking este o practica foarte comuna deoarece astfel se pot economisi sume importante, dar si pentru ca ai de unde alege. Ai acces la preturi bune pentru toate tipurile de sejururi si pentru majoritatea destinatiilor importante, lucru care nu este posibil in cazul ofertelor last minute cand preturile sunt ceva mai mari si oferta mai slaba.

Viotop Travel este una din cele mai importante agentii de turism din Romania care ofera tarife mici si servicii excelente pentru sejururi, cazari la hoteluri, pachete turistice tematice, circuite cu autocarul, croaziere sau rezervari de bilete de avion ori autocar.

Powered by SEOmonitor