CRAP24.ro la versiunea 2.0

Categoriile și subcategoriile site-ului au fost rearanjate, astfel încât puteți ajunge mult mai facil în zona dorită, indiferent că e vorba de monturi de crap, nade și momeli, prezentări de bălți, review-uri de scule sau relatări de la partidele voastre de pescuit la crap.

De asemenea, gradul de interactivitate al site-ului este mai mare acum și veți constata acest lucru chiar și la simpla parcurgere a unui articol. Fie că vorbim de comentarea articolului sau de evaluarea acestuia, în noul site CRAP24.ro totul este mai facil de realizat.

Informația a fost structurată mai clar, mai precis, mai bine gândită și mai ușor de parcurs și de intuit. Ba mai mult, noul site CRAP24.ro se va remodela și rearanja automat în funcție de terminalul de pe care preferați să ne citiți. Fie că ne accesați paginile și articolele de pe telefonul mobil, fie că o faceți cu ajutorul tabletei, CRAP24.ro își va organiza în mod automat categoriile și informațiile astfel încât acestea să fie optimizate pentru redarea pe dispozitivele mobile.

Așa cum v-am obișnuit deja, site-ul va oferii în continuare noutăți permanente despre cele mai interesante și practice aspecte ale pescuitului la crap, articole cu grad utilitar ridicat, prezentări ale celor mai noi echipamente și tehnici de pescuit la crap și nu în ultimul rând relatări foarte precise și lipsite de secrete de la partidele voastre de pescuit și ale colaboratorilor noștri.

Iar pentru că ne-am bucurat de atenția voastră încă de la inaugurarea primei versiuni a site-ului, toate articolele și informațiile din vechiul site au fost mutate pe noul www.crap24.ro, așa că nu se pierde nimic din conținutul strâns de-a lungul timpului.

crap pescuit crap monturi crap momeli crap balti pescuit crap