Blue Air te duce la Koln cu un selfie

Blue Air desfasoara in perioada 28 Aprilie – 28 Mai 2014 un concurs destinat fanilor paginii de Facebook a companiei, ce are ca premiu un city break la Koln pentru 2 persoane.

Pentru cei ce iubesc calatoriile si mai ales sa isi faca poze cu propriul aparat foto sau smartphone, Blue Air a pregatit o promotie ce le da ocazia sa posteze pe Facebook un selfie cu prietenii, la o bere. Unul dintre cele mai mai orase ale Germaniei si cel mai mare din orasele importante ale tarii, Koln este extrem de primitor si are multe de oferit turistilor.

Iti poti face un selfie cu celebrul Dom, o remarcabila constructie in stil gotic sau pe celebra zona pietonala Hohe Strasse ori, si mai bine, langa muzeul ciocolatei pentru a transmite ganduri dulci celor de acasa. Dar pentru a ajunge la Koln purtat de Blue Air, alaturi de o persoana draga, trebuie mai intai sa participi la concursul organizat pe Facebook de companie, in perioada 28 Aprilie – 28 mai 2014 cu un alt selfie, dar de data aceasta facut oriunde doresti. Selfie-ul trebuie sa fie in compania prietenilor si a unei beri. 

Nu conteaza ce fel de bere sau daca este in sticla ori in pahar, blonda sau bruna, filtrata sau nefiltrata. Important este ca aceasta sa apara in cadru alaturi de tine. Apoi, trebuie sa accesezi aplicatia pusa la dispozitie si sa incarci selfie-ul tau. Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti in data de 29 mai 2014.

Premiul acestui concurs consta intr-un city break la Koln pentru 2 persoane cu cazare, transport si alte facilitati asigurate de Blue Air.

Blue Air este prima companie de smart flying din Romania ce ofera zboruri la costuri reduse in numeroase orase din Europa. Blue Air opereaza zboruri din Bucuresti, Sibiu si Bacau cu ajutorul unei flote moderne formata din aeronave Boeing 737-300, 737-400 si 737-500.

Detalii despre concursul ce iti poate aduce o calatorie gratuita la Koln cu un singur selfie poti gasi pe pagina de Facebook www.facebook.com/BlueAirSmartFlying/



Powered by SEO monitor