Vaporizatoare desktop sau portabile? Iata cateva criterii de care trebuie sa tii cont cand alegi!

Inca de la primele modele de vaporizatoare aparute pe piata, multe persoane au optat pentru aceasta metoda mai putin daunatoare de a fuma. Astfel, prin folosirea acestui dispozitiv, tutunul sau amestecurile din ierburi nu mai sunt carbonizate, ci incalzite pana aproape de punctul de ardere, rezultand intr-un vapor lipsit de multe dintre substantele toxice care rezulta din ardere. Cu toate acestea, exista o multitudine de modele de vaporizatoare pe piata, atat desktop, cat si portabile.


Iata care sunt cele mai importante caracteristici de care sa tii cont la achizitionarea de vaporizatoare:


  • Vaporizatoare portabile


Daca esti o persoana dinamica, aflata mereu in miscare, atunci acest tip de vaporizator este perfect pentru tine! Fiind usor de folosit, acesta beneficiaza si de dimensiuni reduse, incapand cu usurinta in buzunar sau in borseta. Majoritatea acestor modele de vaporizatoare folosesc acumulatori reincarcabili, fiind realimentate prin cablu USB.


Aceste vaporizatoare se bucura si de alte atuuri: de exemplu, majoritatea modelelor dispun de reglaj de temperatura, astfel incat poti experimenta pana ajungi la setarea potrivita pentru tine. Altele permit schimbarea metodei de incalzire, intre convectie si conductie, oferindu-ti mai multa libertate!


  • Vaporizatoare desktop


Fata de cele portabile, aceste tipuri de vaporizatoare sunt statice, fiind folosite de cei mai multi utilizatori in confortul propriilor locuinte. Dimensiunile acestor vaporizatoare sunt mai mari decat ale celor portabile, insa acest fapt se datoreaza si performantelor lor. Astfel, acestea ofera cei mai de calitate vapori, cu un factor de puritate ridicat.


Vaporizatoarele desktop folosesc de cele mai multe ori principiul convectiei, care le permite un reglaj fin al temperaturii, dar si o distribuire egala a caldurii. Un alt avantaj al acestor vaporizatoare este posibilitatea de a fi folosite de mai multe persoane in acelasi timp, fiind astfel perfecte pentru seri alaturi de prieteni!


De exemplu, unul din cele mai cunoscute vaporizatoare desktop este Volcano, fiind disponibil in doua variante: Classic si Digital. Avantajul acestui model este posibilitatea de ajustare foarte precisa a temperaturii, dar si o calitate exceptionala a vaporilor produsi. Astfel, pentru o experienta din cele mai placuta, iti recomandam sa incepi cu o temperatura mai scazuta, pe care o cresti gradual, pe masura ce tutunul sau amestecul de ierburi sunt vaporizate, pana cand ajungi la setarea potrivita pentru tine!


In plus, acest model de vaporizator vine echipat si cu un balon pentru vapori. Acesta serveste urmatorului scop: pe masura ce tutunul este incalzit, vaporii patrund in balon, care este detasabil. In momentul in care balonul s-a umplut, acesta poate fi detasat de vaporizator, permitand oricui inhalarea acestor vapori de o puritate remarcabila.


Pentru o gama foarte diversa de vaporizatoare, alege magazinul Legalizeit.ro, unde poti intalni cele mai performante modele, atat desktop, cat si portabile, la preturi deosebit de avantajoase! Mai mult, aici vei gasi si vaporizatoare pentru ceara sau ulei CBD. Vino la Legalizeit si alege-ti vaporizatorul perfect pentru orice ocazie!

vaporizatoare