O noua grupa de incepatori lansata la SoftStep din noiembrie

Softstep, una din cele mai mari scoli de dans din Bucuresti, a lansat la inceputul lui noiembrie o noua grupa de cursuri de dans pentru adulti dedicata incepatorilor care doresc sa invete tango, salsa, bachata, vals si alte dansuri pentru evenimente.



Oricine poate invata sa danseze sub indrumarea instructorilor si antrenorilor de dans experimentati de la SoftStep. Nu conteaza nivelul de experienta sau faptul ca nu ati dansat niciodata. In una din cele mai moderne sali din Bucuresti si cu ajutorul unor instructori care stiu sa predea intr-o forma placuta, relaxata si usor de inteles, puteti invata orice tip de dans.



Noua grupa de incepatori va deprinde tainele dansului in fiecare marti si joi de la 19:30 si 20:30 la sala SoftStep din str. Traian, nr. 57. Grupa este creata special pentru persoanele pentru care dansul este o experienta noua si care vin pentru prima data la un astfel de curs, cu sau fara partener. Aici vor invata sa danseze pentru petrecerea de revelion sau la diverse evenimente si este o ocazie exceptionala de a petrece mai mult timp de calitate cu jumatatea lor. Cursurile SoftStep din aceasta toamna sunt si o ocazie excelenta de a urma un vis pe care majoritatea dintre noi l-au avut toata viata. Astfel veti putea invata stiluri de dans foarte populare precum salsa, bachata, vals ori tango. Abonamentul pentru 8 sedinte de dans pe luna este doar 160 RON. Va puteti inscrie la numerele de telefon 0722 145 572 sau 0724 413 617.



SoftStep a fost si prima scoala de dans care a introdus cursuri de dans pentru seniori, foarte bine primite in Romania. Este o dovada in plus ca dansul are propriul mod de a influenta pozitiv viata, indiferent de varsta practicantilor sai, chiar daca nu este vorba de performante, concursuri si titluri ce trebuie castigate.



Despre SoftStep



SoftStep si-a inceput activitatea in 2007, iar din 2010 a intrat sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, antrenorii si dansatorii sai obtinand performante inalte in domeniu. Antrenorii scolii SoftStep sunt Roxana Codreanu si Andrei Duca, castigatorii Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe sectiunile Standard si Latino, cu experienta de peste 20 de ani in dans si Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu, instructori de dans atestati de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului. SoftStep ofera cursuri pentru copii, pentru adulti, cursuri de dans pentru nunta, cursuri de dans pentru seniori, dar si cursuri dinamice de reggaeton.



Powered by SEO monitor