Viotop Travel a lansat oferte speciale pentru Creta si Zakynthos si reduceri pentru early booking

Agentia de turism Viotop Travel te ajuta sa iei o pauza in stil mare, undeva la soare, pe o plaja superba din Grecia sau alta destinatie exotica. Grabeste-te sa rezervi pentru ca inca mai poti prinde reduceri de pana la 50% prin ofertele early booking 2014 si reduceri de pana la 35% pentru pachetele turistice create de consultantii Viotop Travel special pentru tine.

Prin Viotop Travel beneficiezi de vacante in Zakynthos cu preturi incepand de la 137 de euro si vacante in Creta cu preturi incepand de la 369 de euro cu charter avion inclus, iar ofertele actuale iti pot aduce reduceri pe familie de 200 de euro. Poti, de exemplu, sa iti planifici o vacanta de o saptamana sau doua la hoteluri de 3, 4 si 5 stele in Zakynthos, Creta, Kos, Kefalonia sau Lefkada si ajungi la destinatie rapid si confortabil cu avionul prin chartere operate de Blue Air, Tarom sau Aegean Airlines. 

Insula Kos este paradisul copiilor si are cele mai frumoase plaje din insulele Dodecaneze, majoritatea fiind cu nisip si cu ape cristaline. Vei gasi numeroase baruri animate si toate serviciile turistice la care te poti astepta. Lefkada este paradisul salbatic al Greciei unde vei putea descoperi lumea rurala greceasca, zone cu ape turcoaz, munti inalti, drumuri inguste si vegetatie luxurianta. Kefalonia este cunoscuta drept „insula navigatorilor” si are plaje curate si largi, inclusiv plaja Myrtos, una din cele mai frumoase 5 plaje ale lumii. Aici ai, de fapt, peste 35 de plaje din care sa alegi, dar si servicii excelente in rest. 

Ai la dispozitie zeci de destinatii superbe din care sa alegi si iti poti rezerva o vacanta de vara la un pret excelent. Consultantii Viotop Travel iti pot crea chiar o vacanta personalizata, pornind de la ceea ce vrei sa vezi si sa faci in vacanta ta sau te pot indruma spre oferta de croaziere. Iar daca vrei sa prinzi cele mai bune oferte poti sa descarci aplicatia gratuita din Google Play sau Appstore unde vei gasi si oferte last minute. Nu uita si de concursul prin care poti castiga o vacanta de vis in Grecia pentru care vei gasi informatii pe www.viotoptravel.ro. Te asteptam cu reduceri de pana la 50% si cele mai bune servicii de turism din Romania. 

Powered by SEO monitor