Spune-ti parerea si castiga o geanta de voiaj

Bileteavion.ro iti ofera posibilitatea de a castiga o geanta de voiaj. Participa la realizarea topului companiilor aeriene in perioada 25 februarie - 15 aprilie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti spui parerea despre compania sau companiile aeriane cu care ai calatorit in anul 2013 si poti castiga una din cele 3 genti de voiaj oferite. 

Raspunde la intrebarile cu privire la experientele tale de calatorie cu avionul din cursul anului trecut. Pe baza raspunsurilor tale si ale celorlalti participanti vom realiza un top al companiilor aeriene care iti va fi util in planificarea viitoarelor calatorii. Astfel, data viitoare cand gasesti bilete de avion Bucuresti Londra la un pret excelent sau  bilete de avion Bucuresti Paris exact in weekendul in care ai timp pentru o escapada, sa stii exact ce companie aeriana sa alegi din optiunile pe care le ai la dispozitie. 

Nu iti va lua mai mult de cateva minute sa completezi formularul. Intrebarile sunt generale, nu personale si fac referire la tipul calatoriei, pretul biletului, orarul de zbor, calitatea serviciilor si alte criterii importante. Iar pentru ca topul sa fie cat mai corect si sa fii sigur ca te vei putea baza pe el, distribuie pagina cu formularul pe pagina de Facebook sau Twitter pentru ca si prietenii tai sa poata contribui. 

Si nu uita ca pe bileteavion.ro gasesti intotdeauna cele mai ieftine si convenabile zboruri, pachete turistice competitive, oferte promotionale si bilete de avion mai ieftine de 150 de euro, perfecte pentru o calatorie de weekend. Tot aici gasesti si topuri utile cum ar fi topurile aeriene din 2011, 2012 si 2013, afli care este cea mai buna companie low cost, dar si informatii utile precum informatii despre vize sau despre bagaje. Iar daca vrei ajutorul unui consultant bileteavion.ro tot ce trebuie sa faci este sa apelezi 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50, numere cu tarif normal.

Contribuie la unul din cele mai importante topuri din turism si castiga una din cele 3 genti de voiaj puse la bataie. Iti simplifici calatoriile viitoare si castigi un partener de incredere la drum lung. Iar pentru cele mai bune oferte pentru bilete de avion te asteptam, evident, pe www.bileteavion.ro 



Powered by SEO monitor