Blue Air anunta reduceri de Valentine’s Day la toate zborurile

Inca nu te-ai decis care este cel mai romantic mod de a spune „Happy Valentine’s Day”? Blue Air iti face sarcina mai usoara pentru ca iti ofera o reducere de 14,99% la toate zborurile catre toate destinatiile operate. Rezerva-ti biletul intre 7 si 9 februarie si calatoreste oricand intre 7 februarie si 25 octombrie 2014. Poti alege orice destinatie Blue Air si iti poti rezerva biletele direct pe www.blueairweb.com, prin telefon, apeland la numerele de Call Center sau la Agentiile Blue Air si cele partenere. 

Profita de oferta pentru a cumpara bilete de avion Bucuresti-Paris si pentru a petrece un weekend sau o vacanta intreaga intr-unul din cele mai romantice orase ale Europei. Vei gasi bilete de avion Bucuresti-Roma cu preturi incepand de la 27,99 euro sau poti merge impreuna cu partenerul sau partenera ta in Barcelona, Dublin, Londra, Valencia, Torino, Malaga, Milano si in multe alte orase romantice ale lumii pentru ca poti alege sa calatoresti oricand pana pe 25 octombrie 2014.

Blue Air iti ofera cele mai mici tarife si poti lua cu tine un bagaj de pana la 10 kg gratuit. Check-in-ul se face usor online, este gratuit si ai la dispozitie numeroase modalitati de plata a biletelor pentru a o alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine. 

Cu ajutorul Blue Air un weekend romantic poate sa insemne un cateva zile la soare chiar si cand in tara nu este asa cald, daca alegi ca destinatie  Barcelona, -Larnaca sau Catania sau poti intampina primavara pe strazile Parisului ori  in unul din cel mai frumoase orase din nordul Italiei.

Fa un cadou cu adevarat memorabil de Valentine`s Day, pentru ca o excursie impreuna nu se uita niciodata. Profita de reducerea de 14,99% la toate zborurile Blue Air si rezerva un bilet de avion ieftin catre orasul pe care visati sa-l vedeti impreuna.  

Powered by SEO monitor