Profiart lanseaza promotia Color Discount Day si materiale noi pentru pictura

Daca esti in cautare de materiale pentru pictura, culori acrilice sau materii prime si unelte pentru hobby-ul tau creativ, Profiart este locul in care le vei gasi. Magazinul lanseaza in aceasta perioada in Art&Hobby Center Cluj promotia Color Discount Day in care pentru o anumita zi a saptamanii se alege o culoare, iar toate produsele care au culoarea respectiva beneficiaza de un discount de 5%. Iar daca esti student poti beneficia de un discount de 5% pentru orice produs comercializat in baza carnetului de student.



Profiart este un magazin online deschis tot timpul si accesibil oricui, iar daca preferi un magazin fizic atunci te poti pierde in lumea artei in magazinul Art& Hobby Center Cluj de pe strada Universitatii nr. 4 (la subsolul Librariei Humanitas), aproape de Universitatea de Arte din Cluj sau in magazinul primitor din Bucuresti. In magazine vei gasi produse din doua mari categorii: Fine Arts & Graphics si Hobby Creativ.



Iti place sa pictezi? Alege din gama impresionanta de materiale pentru pictura, toate de cea mai  buna calitate si direct de la branduri renumite, gama ce acopera tot spectrul, de la culori acrilice, de ulei, acuarele, tempera sau gouache, sevalete si pana la cele mai rare si pretentioase mediumuri pentru pictura. Fie ca esti un pictor profesionist sau pictura este un hobby pentru tine, pe Profiart vei gasi tot ceea ce iti cauti si un personal specializat care va stii sa te sfatuiasca astfel incat sa faci alegerea potrivita.



Ai un Hobby Creativ? Pierde-te putin prin paleta larga de produse din aceasta categorie. Vei gasi materiale pentru tehnici precum quilling, origami, decoupage si multe altele, produse care o sa te inspire si care o sa iti dea idei. Iar daca esti student, te vei bucura sa regasesti in categoria Fine Arts& Graphics hartii si cartoane speciale, blocuri de desen, instrumente de scris sau materiale pentru desen artistic sau tehnic.



Poti fi si mai creativ cand ai la dispozitie toate materialele de care ai nevoie si cand poti sa alegi din sute de culori si nuante. Alege oricand produsul dorit, comanda-l online si il primesti acasa mai rapid decat ti-ai imaginat. Descopera Profiart.ro, cel mai interesant magazin de pictura si nu numai.



Powered by SEO monitor