Perfect Tour- touroperator autohton de prestigiu international

Cu un numar de peste 200 de angajati in 11 agentii din Romania, Republica Moldova, Statele Unite, Ucraina si Bulgaria, Perfect Tour este o companie romaneasca ce are ca activitate principala comercializarea de servicii turistice, fiind specializata pe organizarea de calatorii. In prezent, compania colaboreaza cu peste 500 de agentii de pe teritoriul tarii noastre, avand in total aproximativ 150.000 de clienti individuali.
Infiintata  in anul 2004, agentia Perfect Tour a inregistrat o evolutie spectaculoasa pe piata de turism datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite, ajungand in numai cativa ani in topul celor mai importanti touroperatori din Romania.


Dupa ce si-a consolidat pozitia pe piata autohtona (filiale in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Ploiesti, Pitesti si Tulcea), Perfect Tour a adoptat o politica de extindere atat in regiune cat si peste ocean, incepand cu anul 2010 cand agentia isi deschide o filiala in Rep. Moldova, Chisinau.


 Anul 2011 a insemnat extinderea pe piata din Ucraina si Statele Unite -Los Angeles, iar din 2012 sunt pe piata turismului din Bulgaria. La sfarsitul anului 2012 agentia castiga premiul `Best Disney Partner`, oferit de Air France si obtinut pe baza unor eforturi sustinute de extindere si rezultat in urma unor cifre clare care ii legitimeaza in aceasta directie. La acestease adauga si faptul ca in acelasi an Perfect Tour si partenerii sai au reusit sa ajunga la o cota de piata de 40 % in ceea ce priveste excursiile cu familia la Disneyland rezervate in zona tarilor din Europa de Est si Centrala.


In cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Turism, desfasurata pe 21 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel  juriul celei de-a 6-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference  organizata de Evensys a oferit agentiei Perfect Tour `medalia de bronz`. Acest fapt plaseaza compania in topul primilor 3 agentii de turism de top din tara. Scopul evenimentului a fost acela de a premia cele mai eficiente si mai inovative proiecte, care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si a turismului din Romania, precum si de a oferi o perspectiva actuala si clara asupra performantelor atinse in aceasta industrie prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata.
Un alt merit atribuit agentiei Perfect Tour este locul intai in clasamentul celor mai importante companii de turism din Romania. Acest rezultat a fost obtinut conform scoring-ului total (MCR) de 2,1875 puncte  realizat in cadrul unui raport al Ernst & Young Romania si doginbusiness.ro.


Pentru a sustine si justifica toate aceste titluri si rezultate unul dintre managerii Perfect Tour, Sorin Vaduvoiu explica : `Rezultatele obtinute reflecta pe deplin eforturile noastre de a oferi cele mai bune si complexe servicii de turism de pe piata.(…) Un brand trebuie condus si cultivat astfel incat clientii sa-l perceapa ca fiind relevant si de actualitate, dar, in acelasi timp, sa ramana fidel valorilor sale principale`.
Folosind ca viziuni si valori transparenta, promptitudine, serviabilitate si respect total fata de fiecare client in parte , Perfect Tour aduce publicului larg optiuni de calatorie de lux precum croaziera all inclusive, croziere Disneyland, calatorie in jurul lumii cu Jumbo-Jet privat, croaziera pe Mediterana, excursii la Parcul Disney, cat si pachete turistice de sejur in orice destinatie din lume. Astfel, agentia Perfect-Tour se pozitioneaza la ora actuala ca fiind unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul turismului si al planificarii de calatorii leisure sau business atat in tara cat si in Europa de Est.
Pentru detalii accesati site-ul companiei, www.perfect-tour.ro

Powered by Seo Monitor