Blue Air a lansat o oferta de grup cu beneficii deosebite

Preturile extrem de atractive pentru bilete de avion de la Blue Air sunt acum dublate de noua promotie de care pot beneficia grupurile de prieteni care doresc sa petreaca cateva zile de vacanta departe de frigul din tara sau oricine planuieste o calatorie si aduna un grup de minim 10 persoane care sa calatoreasca in acelasi timp si catre aceeasi destinatie.

Oferta 9+1 de la Blue Air aduce un bilet gratuit la fiecare 9 pasageri confirmati, dar si alte avantaje importante mai ales cand este vorba de calatoriile in grupuri organizate. Printre beneficii se numara:

• gratuitatea modificarii numelor pasagerilor cu pana la 48 de ore inainte de data plecari;

• primul bagaj de cala gratuit pentru fiecare pasager;

• suplimentarea locurilor la acelasi tarif stabilit pentru grup chiar si cu cateva zile inainte de data plecarii, in limita locurilor disponibile;

• posibilitatea de renuntare partiala, fara penalizari, pentru maxim de 10% din numarul rezervarilor din grup, cu conditia de a ramane un minim de 10 persoane pe grup.

La toate acestea se adauga posibilitatile de plata flexibile oferite de Blue Air si gratuitate pentru formalitatile de check-in in aeroport pentru fiecare membru al grupului. Oferta este atractiva si pentru companiile care au decis sa trimita o parte din echipa lor la unul din targurile internationale din marile capitale Europene la inceput de februarie.

Daca ti-ai propus sa ajungi la Business Travel & Meeting Show sau Travel Technoloy Europe cumpara bilete de avion pentru Londra de la 42,9 euro si profita de oferta pentru grupuri, adunand cat mai multi colegi sau prieteni care vor sa te insoteasca la unul din aceste targuri. Mai poti alege sa petreci impreuna cu prietenii tai cateva zile in Cipru unde temperaturile sunt in aceasta perioada aproape de 20 de grade Celsius. Un bilet de avion Bucuresti – Larnaca poate fi cumparat pentru doar 27,99 euro.

Oferta 9+1 este valabila pana pe 6 Februarie pentru oricare din zborurile Blue Air, atat pentru un zbor dus cat si pentru calatorii dus-intors.

Pentru a fi mereu la curent cu toate ofertele Blue Air, cu stirile importante legate de destinatiile de calatorie sau cu noile rute ale companiei, pasionatii de calatorie si toti cei ce planuiesc sa plece in strainatate, dorind sa beneficieze de tarife extrem de avantajoase, se pot inscrie la newsletter-ul Blue Air. Pentru ultimele noutati poti urmari activitatea Blue Air si pe paginile de Facebook sau Twitter.

Powered by SEO monitor