Turo.ro devine una dintre cele mai complete platforme de rezervari hoteliere din Romania

In ultimii 5 ani de activitate, Turo si-a imbuntatit constant performantele in doemniu rezervarilor hoteliere online. Fiind o platforma care se dedica rezervarilor de pensiuni, hoteluri si apartamente in regim hotelier din intreaga tara, Turo a crezut de la inceput in turismul online de calitate, incercand sa ofere cele mai bune tarife la mii de hoteluri din Romania pe care clientii le pot rezerva doar accesand zite-ul si rezervand exclusive online, fara sa mai fie nevoie de telefoane la receptive, garantii financiare sau taxe de rezervare ascunse.


In cei 5 ani de activitate, Turo a reusit sa faciliteze sis a intermedieze rezervarea a peste 10.000 de nopti de cazare in intreaga tara, castigand increderea clientilor sai prin faptul ca este printre singurele platforme de rezervai hoteliere online care sa ofere disponibilitate garantata, tarife mai mici ca la receptive si plata direct la check-in.


Turo ofera rezervari pentru toate zonele din tara, in special pentru zonele turistice precum muntele sau mare. Puteti opta pentru o cazare la Busteni in miez de iarna, sau pentru cele mai luxoase hoteluri din Mamaia, in plin sezon estival. De asemenea, ofera cazare si in alte orase mari ale tari, precum Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova, Alba-Iulia, Suceava si nu numai.
Turo te insoteste de 5 ani cu suces in decizia ta de a calatori prin Romania, fie ca este vorba de vacanta, afaceri sau alte necesitati, oferindu0ti cele mai bune preturi si oferte, pentru a putea beneficia de o oferta variata si o alegere pentru propriile nevoi.


Pentru mai multe detalii despre rezervari, pachete si oferte, accesati site-ul lor, www.turo.ro