Vinorama, magazin de vinuri alese, se deschide în Domenii Park



 



 „Am ales proiectul Domenii Park pentru că împărtășim valori comune, rezumate de motoul nostru: «Noi privim vinul ca pe un stil de viață» . Magazinul Vinorama se adresează celor care pun preț pe calitate, tradiție și pasiune și iau decizii bine documentate”, a declarat Suzana Sandu, manager Vinorama.

 

Vinorama se remarcă printr-o selecție de vinuri de la producători mici și medii, crame de familie, cu tradiție, iar calitatea este argumentată de clasificarea regiunilor în care se află podgoriile lor. În boutique-ul de vinuri premium clienții pot găsi un strop din fiecare colț al lumii. Vinurile provin din regiuni cu denumire de origine controlată, faimoase în lumea cunoscătorilor, precum: Bordeaux, Chablis, Barolo, Brunello di Montalcino, Chianti Classico, Bolgheri, Rioja, Weinviertel și multe altele. Multe dintre vinurile comercializate de Vinorama au fost apreciate de cei mai faimoși critici ai domeniului la nivel mondial cu peste 90 de puncte. 

 

Proiectul rezidențial Domenii Park,  dezvoltat de compania Cyrom Investment, cuprinde 63 de apartamente și a fost inaugurat la sfârșitul anului 2011, după o investiție de 16 milioane de euro.

 

 „Încă de la început ne-am propus să contribuim la formarea unei comunități în nordul Capitalei și acum putem spune că am reușit. Conceptul Domenii Park a fost inspirat din Parisul anilor ’90, când oamenii doreau să se reîntoarcă din zonele de vile situate în periferie, înapoi, în oraș, căutând locuințe centrale cu  spații generoase și de  o calitate ridicată”, a declarat Ana-Maria Nemțanu, Sales & Marketing Manager Domenii Park.

 

În prezent, ansamblul rezidențial Domenii Park este vândut în proporție de aproximativ 80%, fiind disponibile pentru vânzare cinci studiouri, patru apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere și un apartament cu patru camere. Studiourile au suprafețe care încep de la 63 metri pătrați, apartamentele cu două camere de la 87 metri pătrați, cele cu trei camere de la 157 metri pătrați, iar apartamentele cu patru camere ajung până la 238 metri pătrați.

 

 

 

„De la inaugurarea proiectului și până în prezent, am vândut constant, atât din punct de vedere al prețurilor care nu au suferit nicio scădere, cât și al ritmului sănătos de tranzacții”, a adăugat Ana-Maria Nemțanu.

 

Proiectul include pe lângă cele 63 de apartamente și  spații comerciale, amplasate la parter, care au un grad de ocupare de 80%, locatarii Domenii Park având acces direct la supermarketul Mega Image, restaurantul KUNNAI și acum, la boutique-ul de vinuri premium Vinorama.

 

 

vinuri imobiliare lux rezidential boutique vinuri domenii