Vine bebe! Top 3 haine pentru nou nascuti esentiale inca din primele zile de viata!

Momentul mult asteptat se apropie si, in cel mai scurt timp, iti vei tine pentru prima data micutul in brate. Simti cum te cuprind emotiile cu fiecare zi ce trece si zeci de intrebari iti invadeaza gandurile. "Ce haine pentru nou nascuti sa cuprinda bagajul pentru maternitate?", "De cate hainute are nevoie cel mic?", "Ce material este mai potrivit pentru pielea lui?" si lista intrebarilor poate continua. Este absolut normal sa te simti asa, de aceea acest articol vine in intampinarea ta cu 3 propuneri de haine nou nascuti esentiale inca din primele zile de viata ale bebelusului tau!

Avand in vedere ca pielea bebelusilor este foarte sensibila, ai grija sa alegi haine pentru nou nascuti realizate doar din bumbac 100% natural, de calitate superioara. Pe langa faptul ca este pufos si placut la atingere, bumbacul mentine temperatura optima a micutului, lasa pielea sa respire si, in acelasi timp, previne transpiratia excesiva.

In primele luni de viata ale lui bebe, vei fi nevoita sa il schimbi de mai multe ori pe zi. Asadar, daca achizitionezi haine pentru nou nascuti realizate din bumbac, vei constata ca acest material se curata foarte usor si se usuca repede.
Totodata, atunci cand achizitionezi haine pentru nou nascuti, fii atenta la numerele de pe spatele etichetei. Numerele 50 si 56 sunt pentru nou nascuti, urmeaza 62, 64, 70, 74 , 86 si asa mai departe. 
Fiecare bebelus are propriul ritm de crestere si este bine sa tii cont si de acest aspect. 
Spre exemplu, daca nu vrei sa pierzi prea mult timp prin magazine si simti ca esti pusa in incurcatura de diversitatea articolelor vestimentare pentru bebelusi, iti recomandam site-ul online romanesc Liloo.ro. Aici vei gasi o gama variata de haine pentru nou nascuti, realizate din materiale de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.
1. Body-urile din bumbac se imbraca usor si nu il deranjeaza prea tare pe bebe. Acest body cu maneca scurta este prevazut cu capse laterale, aceasta prindere fiind recomandata in special pentru bebelusii de pana la 9 luni. Apoi, cu cat puiul tau creste, il poti imbraca cu body-uri cu prindere normala, in 4 capse. Aceste haine pentru nou nascuti pot fi folosite prin casa, la somn sau purtate pe sub celelalte haine afara, la plimbare.

2. Pantalonasi subtiri din bumbac cu botosei
Acest tip de pantalonasi fac parte din categoria haine pentru nou nascuti esentiale in primele luni de viata, deoarece protejeaza pielea fina si delicata a micutului. In acelasi timp, datorita tesaturii din bumbac, pielea respira, iar transpiratia excesiva este prevenita.  Croiul special ii permite lui bebe sa se miste in voie, fara a simti vreun disconfort.


3. Bluzitele incheiate in fata (Pieptarase)
Aceste bluzite, denumite si pieptarase, realizate din bumbac natural, sunt placute la atingere si perfecte pentru pielea sensibila a bebelusului tau. Se poarta direct pe piele si se inchid in fata cu 4 capse plastifiate. Acest tip de haine pentru nou nascuti pot fi folosite prin casa, la somn sau afara, la plimbare.
Intotdeauna vei gasi la Liloo.ro tot ce ai nevoie pentru bebelusul tau. De asemenea, ti se pune la dispozitie o varietate intreaga de accesorii: caciuli pentru copii, manusi, bavetici, scutece refolosibile de finet si paturici sau prosoape. Mai mult decat atat, preturile sunt foarte accesibile, iar la comenzi de peste 100 Lei beneficiezi de transport gratuit. Spor la cumparaturi!

haine nou nascuti liloo