Am lansat ATELIERELE ANDINI magazin cu produse prelucrate manual pentru botezuri cu suflet

Atelierele Andini, consultant, distribuitor și producător de articole pentru botez prelucrate manual, are plăcerea de a anunța lansarea propriului magazin online ce poate fi accesat la adresa www.andini.ro.

Magazinul online Atelierele Andini oferă clienților săi peste 800 de articole și accesorii pentru organizarea botezului. Magazinul include produse necesare atât în cadrul unui botez tradițional cât și al unui eveniment modern:



costumașe de haine croite tematic pentru finuți mici și simpatici;

lumânări rezistente, realizate din ceară de calitate și frumos decorate pentru ceremonia religioasă

decorațiuni asortate pentru vasul de botez

trusouri complete ce cuprind articolele obligatorii pentru un botez reușit

seturi de prosoape personalizabile cu monograma micuțului

casete miniaturale pentru păstrarea primei șuvițe

sticluțe de mir cu design delicat

mărturii, invitații cadouri pentru botez



... precum și o sumedenie de alte articole special gândite pentru a pune în valoare acest moment unic din viața fiecărei familii.

"Botezul este practic primul pas făcut în societate de copil și marchează în același timp primirea micuțului în rândurile comunității creștine. Cu alte cuvinte, vorbim de un moment unic, atât pentru românii din țară cât și pentru cei din străinătate. Cu Atelierele Andini dorim să ieșim în întâmpinarea părinților care vor să ofere micuților lor atmosfera unui botez românesc de care să-și amintească cu plăcere peste ani, îmbinată cu facilitățile unui stil de viață modern" –  declară unul dintre designerii de la Atelierele Andini.

Produsele și accesoriile pentru botez oferite de Atelierele Andini sunt rezultatul a nenumărate ore de creație și prelucrare manuală de către o echipă tânără de designeri talentați. Fiecare membru al acesteia este pasionat de ceea ce face, rezultând astfel produse ce reflectă atenția la detalii și calitatea pe care clienții mai vechi s-au obișnuit deja s-o primească de la Atelierele Andini.

"Ca obiectiv pe termen lung ne-am propus să devenim principala alegere a mămicilor și nășicilor când vine vorba de organizarea și accesorizarea unui botez. Știm că e un obiectiv îndrăzneț, însă prin muncă susținută și foarte multă atenție la detalii și la tot ce ține de personalizarea experienței botezului alături de noi, vom reuși să construim această imagine în inimile clienților noștri și să o consolidăm" – declară designer-ul șef din echipa Atelierele Andini.

Mai mult timp liber cu prichindelul, mai puțin timp la cumpărături

Dincolo de avantajul comandării online a produselor, oferta Atelierelor Andini se diferențiază de a celorlalte magazine de pe piață prin abordarea prietenoasă și personală a echipei față de fiecare client. Un reprezentant al magazinului este în permanent la dispoziția acestuia pentru a discuta detalii legate de personalizarea produselor sau de stadiul comenzii, este la curent în orice moment cu dorințele clientului și este pregătit să ofere alternative viabile care se încadrează în parametrii de buget ai acestuia.

"Stabilirea unei relații de încredere și a unei legături emoționale cu clienții este foarte importantă pentru noi. Produsele și accesoriile de botez nu sunt un domeniu unde ai prea multe șanse de a lucra cu un client. Experiența oferită trebuie să fie din primul moment caldă de cea mai bună calitate, pentru că singura oportunitate de a vinde din nou aceluiași client ar putea să vină peste un an, doi, sau poate niciodată. Recomandările făcute prietenilor de clienții satisfăcuți sunt de aceea foarte importante pentru noi," a declarat directorul de vânzări în cadrul proiectului Atelierele Andini.

Lăsând un consultant al Atelierelor Andini să le ghideze în informarea și cumpărarea produselor necesare unui botez, mămicile și nășicile câștigă timp liber pe care îl pot apoi petrece în compania celui mic, bucurându-se astfel un timp mai îndelungat de momentele speciale petrecute împreună

Despre botez

Botezul este un eveniment cu semnificații profunde în cultura română și creștină în general. Legenda spune că Sf. Andrei este cel care a creștinat poporul român și, pe cale de consecință, a adus obiceiul botezului pe teritoriul de azi al României. Potrivit datelor oficiale, în România s-au născut la finalul anului 2013 aproximativ 198.000 de copii, cifră care ne plasează în jumătatea superioară a unui clasament al tărilor UE din această perspectivă.

Despre Atelierele Andini

Atelierele Andini oferă clienților săi experiența unică a unui botez cu suflet și își propune să devină principala alegere a mămicilor și nășicilor când vine vorba de organizarea și accesorizarea unui botez. Mai multe informații puteți afla accesând www.andini.ro

botez haine botez lumanari botez trusou botez marturii botez