Scaune auto pentru copii mai mari

Avand un loc special care il protejeaza in cazul unui impact, copilul va fi mereu in siguranta. Uneori, un asemenea scaun salveaza o viata; de ce sa regretati ca nu ati utilizat un scaun de masina in timpul calatoriilor cu copiii?



            Scaunele auto pentru copiii mai mari suporta greutati mai mari, intre 9-36kg si sunt mult mai spatioase. Tetierele reglabile pe inaltime, centurile de siguranta cu prindere in trei puncte, sistemul de siguranta lateral integrat in constructia scaunului il recomanda pentru utilizarea in cele mai bune conditii de siguranta. Asemena scaun auto pentru copii, model “Auto Viaggio2-3 Surefix” poate fi achizitionat de pe site-ul www.nichiduta.ro  Fireste ca daca accesati acest site on line veti descoperi o varietate de modele in culori diferite, accesorizate cu diverse elemente de siguranta si confort potrivite copiilor mai mari. Alte modele caracterizate prin elemente de siguranta specifice sunt:”Cybex Solution X2”, “Kids Club Safety Rider”, “Apramo Ostara”, “Q Retractor Fix” si multe alte modele. O caracteristica generala a tuturor modelelor de scaune de masina pentru copii o reprezinta fiabilitatea in utilizare. Montarea se realizeaza simplu pe bancheta din spate a oricarui autoturism, tapiteria este lavabila si rezistenta la utilizari indelungate, spatarul si tetierele sunt reglabile in functie de inaltimea copilului si pozitionarea acestuia pentru confort in timpul deplasarilor lungi.



            O alta categorie de scaune de masina pentru copiii cu varste mai mari sunt cele cu ISofix incorporat. Aceste modele sunt mai spatioase, au tetiera reglabila pe inaltime si are incorporata o perna pneumatica ce sporeste confortul si rezistenta la un eventual impact. Scaunul, atat spatarul cat si sezuta au incorporate un sistem de ventialtie excelent pentru calatoriile lungi in zile calduroase. Asemenea scaun, model “Monza Nova” este comercializat pe nichiduta.ro in mai multe variante coloristice sau cu mici diferente de dimensiune.



            Scaunul de masina pentru copii model “Young Sport Black” poate fi utilizat de la varsta de 9 luni pana la 12 ani. Acesta este unul dintre cele mai apreciate modele, datorita caracteristicilor speciale care asigura confort si siguranta in functie de nevoile copilului, indiferent de varsta si greutatea sa. Dotat cu elemente detasabile, avand spatarul si sezuta dublate de spuma ergonomica, designul elegant si sisteme de siguranta ampalsate la nivelul capului, gatului si al capului, garanteaza utilizare indelungata o conditii excelente. Scaunul auto “Junior Plus” are cateva dotari de exceptie: spatar reglabil pe inaltime, dar si in trei pozitii confortabile, protectie suplimentara pentru cap, gat si umeri, husa detasabila si lavabila, centura de siguranta cu prindere in cinci puncte si un design de invidiat.



            Acestea si multe alte tipuri de scaune auto pentru copii puteti vizualiza accesand www.nichiduta.ro . Comenzile se fac on line, coletul se livreaza prin curier cu plata la livrare.



 

scaune auto nichiduta www.nichiduta scaune auto