Dent Fix Pro te invita in una din cele mai moderne clinici stomatologice din Bucuresti

Teama de medicul stomatolog ne stapaneste pe toti intr-o anumita masura, dar atunci cand intri intr-un cabinet stomatologic care este rezultatul a unei investitii de peste 250.000 de euro si unde gasesti medici stomatologi profesionisti, tratamentele de care ai nevoie nu mai par imposibile. Ultimul centru al Dent Fix Pro se numeste IVORY si este situat pe str. Barbu Vacarescu la numerele 313-315. Este un centru modern unde poti sa iti pui un aparat dentar invizibil sau proteze dentare la preturi accesibile si unde gasesti facilitati pe care nu le mai ai nicaieri.

In clinica de pe Barbu Vacarescu poti sa ajungi usor, pentru ca este aproape de metroul Aurel Vlaicu si de zona de birouri din zona Floreasca sau Pipera. Preturile sunt la vedere, iar lounge-ul de relaxare, in care astepti doar pentru cateva minute sa intri la medicul stomatolog, nu seamana cu nici un alt spatiu de asteptare. Ai chiar si acces la internet prin WiFi astfel incat poti sa continui o parte din munca de la birou cat astepti ca sa valorifici fiecare minut. 

Clinica IVORY ofera servicii stomatologice pentru toate specialitatile, inclusiv radiologie retroalveolara. Poti avea acces la medici chirurgi cu vasta experienta in domeniu, la o oferta larga de implanturi dentare, servicii de cosmetica dentara, endodontie (adica obturatii de canal), ortodontie sau paradontologie, specialitate care se ocupa cu tratamentul osului si a ligamentelor dintre os si radacinile dintilor. Practic, gasesti gama completa de servicii pe care ti-ai putea dori-o de la un cabinet stomatologic complet. Tot la clinica gasesti si produsele de care ai nevoie in magazinul de specialitate atasat. 

Specialistii IVORY te asteapta in primul rand pentru a discuta si a iti da un sfat care sa aiba in vedere sanatatea ta, dar si bugetul disponibil. Aici vei gasi intotdeauna medici care sunt dispusi sa iti explice pe intelesul tau ce presupune fiecare procedura si la ce costuri sa te astepti, precum si cel mai bun raport performanta/pret pentru tratamentul tau. Clinica IVORY nu face lucrurile pe jumatate. Pentru programari suna la 0726.970.047 sau trimite un email la dentfix@dentfix.ro. 

Powered by SEO monitor