Walkin incaltaminte ofera reduceri de pana la 50% la incaltaminte din piele fabricata in Romania

Mesterii romani si-au castigat o reputatie deosebita fabricand incaltaminte confortabila din piele, de calitate, durabila si la un pret foarte bun. Walkin incaltaminte  ofera produse pe masura asteptarilor prin magazinul online unde puteti gasi ghete din piele, ghete imblanite, pantofi de barbati, balerini, botine si alte tipuri de incaltaminte de dama, de barbati sau pentru copii la preturi foarte atractive.  

Walkin ofera o gama variata de incaltaminte din piele, dar si din inlocuitor, la un raport pret/calitate foarte bun. Majoritatea produselor sunt realizate manual, in Romania, conform celor mai inalte standarde de calitate si in ton cu tendintele fashion ale sezonului. 

Desi compania a inceput vanzarea produselor sale in magazinele de incaltaminte clasice, aprecierea venita din partea clientilor a fost un impuls suficient de puternic pentru a aduce toate produsele in online. Zeci de produse sunt acum la un click distanta de orice persoana din Romania care cauta incaltaminte de calitate, in pas cu ultimele tendinte ale modei, dar si modele clasice, mereu cautate si apreciate de un numar mare de persoane si mai ales de barbati.

Magazinul online ofera un mod simplu de vizualizare si cautare al produselor, iar filtrele care iti permit identificarea modelele disponibile dupa marime, culoare sau categorie sunt apreciate de cei care doresc sa ajunga rapid la perechea de incaltaminte dorita.

Pentru cei care nu gasesc exact ce cauta sau au nevoie de lamuriri suplimentare cu privire la un anumit model, echipa de suport clienti ofera sfaturi si raspunde la intrebari atat la telefon cat si prin email. Produsele sunt livrate prin curierat rapid in termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii. Walkin ofera livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 180 de lei si ramburs garantat, iar plata se poate face usor online, prin card bancar sau ramburs in numerar. 

Pe Walkin-incaltaminte.ro gasiti mereu produse cu preturi mici, incepand de la 30 de lei pana la 150 de lei sau produse din piele naturala de calitate superioara cu preturi intre 150 de lei si 400 de lei.  In curand pe site isi va face loc si noua colectie de primavara cu preturi la fel de atractive pentru toate categoriile. 

Puteti fi in pas cu moda fara sa cheltuiti mult, iar Walkin-incaltaminte.ro va deveni un reper pe zona magazinelor online de incaltaminte si accesorii. 

Powered by SEO monitor