BileteAvion.ro, site-ul agentiei Terminal 1Travel lanseaza aplicatia pentru telefoane mobile

Agentia Terminal 1 Travel a fost infiintata inca din anul 2005, cunoscand o ascensiune rapida si incepand sa devina treptat o autoritate pe piata rezervarilor de bilete de avion, ajungand pe primul loc in vanzarea biletelor pe internet prin intermediul site-ului www.BileteAvion.ro.

In luna iulie a cestui an, BileteAvion.ro vine in intampinarea clientilor sai cu o metoda mult mai eficienta si mai la indemana, lansand aplicatia de mobil pentru site.

Dupa o constatare interna realizata de echipa din spatele platformei online, 15 % dintre vizitatorii site-ului nostru folosesc telefoane mobile pentru a cauta bilete de avion low cost. Asadar, adresandu-se acelui sector de clienti, dar si celor care vor accesa in viitor varianta pentru mobil a site-ului, cautarea fiind astfel mult mai usoara, agentia Terminal 1 Travel a lansat versiunea pentru smartphone a site-ului bileteavion.ro

Pentru a adapta totul la variant de mobil, bileteavion.ro ofera posibilitatea de a plati online printr-un modul de plata optimizat pentru telefonul mobil, iar zborurile sunt, la randul lor, afisate compact.

Acest progress tehnologic a fost realizat in cadrul echipei celor de la BileteAvion.ro, implementarea fiind posibila in cadrul departamentului IT din agentia Terminal 1 Travel, unde o echipa de 5 programatori lucreaza permanent in vederea mentinerii unui standard de calitate, avand in vedere, de asemenea, si imbunatatirea continua a serviciilor oferite online prin platforma bileteavion.ro

Pentru detalii complete accesati:www.bileteavion.ro

Tel fix:(+4) 031.080.90.50

Tel mobil:(+4) 0724.24.96.97

 

Powered by SEOmonitor