Descopera noile lansari de cosmetice bio Lavera pe SEEBIO.RO



 

Gama de cosmetice bio Lavera s-a imbogatit cu noi produse de make up mineral pe baza de ulei pretios de argan precum si cu produse cosmetice bio destinate tenului pe baza de ingrediente 100% naturale. 

 



 

Lavera este brandul nr. 1 de cosmetice organice la nivel de Europa si tinde prin portofoliu sau, prin preturile accesibile, prin multitudinea de produse adresate oricarei nevoie, sa isi creeze o pozitie in piata din Romania.

 



 

Nou introdus in Romania este machiajul mineral pe baza de pudra de orez (cea mai fina pudra existenta in domeniul cosmetic) si uleiuri organice pretisoase: ulei de jojoba, ulei de argan - o alternativa sanatoasa la machiajul conventional. Un machiaj ce nu acopera porii, ce nu contine conservanti, parabeni si vine chiar sa confere tenului hidratarea si ingrijirea de zi cu zi.

 



 

Ce inseamna de fapt machiajul mineral?

 



 

Machiajul bio se bazeaza pe produsele cosmetice care sunt 100% pe baza de ingrediente minerale, pure si nu contin conservanti, coloranti, parabeni, alcool (care se gasesc in cosmeticele obisnuite). Acest machiaj mineral asigura o acoperire deplina, perfecta a tenului tau si in acelasi timp ofera o ingrijire delicata pielii. Acestea confera tenului un aspect deosebit, un aspect mat, pielea radiind de sanate; ele nu determina alergii ale pielii.

 



 

Ingredientele minerale 100% naturale, pure, protejeaza tenul de factorii nocivi din mediu, de radiatii.

 



 

Secretul machiajului mineral consta in faptul ca acesta nu incarca tenul, nu blocheaza porii, il lasa sa respire, deci sunt apreciate pentru efectul non-comedogenic.

 



 

Cele mai fine particule de pigmenti minerali vin sa creeze o paleta impresionanta de nuante pentru rujuri, farduri, fonduri de ten bio si pudre de fixare.

 



 

Produse noi in portofoliu Lavera acum disponibile in Romania in magazinul de cosmetice online Seebio.ro la cele mai competitive preturi, la comenzi online :

 





Noi nuante de rujuri bio cu ulei de argan si pigmenti minerali. Nuante indraznete Wild Cherry - un ruj natural, luxos, din minerale pure, imbogatit cu ceara naturala, ulei de argan si unt de shea; Delightful Rose o culoare ce iti pune in evidenta feminitatea si multe ale nuante care iti finiseaza machiajul

 





Anticearcan bio ce acopera si trateaza zona sensibila a conturului ochilor. Pe baza de ingrediente organice pretioase ce hidrateaza intensiv zona ochilor

 





Pudra minerala bio translucida Lavera pentru fixare si matifiere. Si machiajul tau va rezista mai mult timp. Matifiaza perfect tenul. Produse cosmetice naturale de machiaj ce nu contin parabeni, conservanti, parafina, PEG si alte ingrediente sintetice ce pot provoca alergii.

 







 

Te invitam sa descoperi intreaga gama de machiaj mineral Lavera, premiata in Germania, acum la cele mai accesibile preturi in magazinul de cosmetice online Seebio.ro.

 



 

 

 



 

cosmetice bio cosmetice Lavera machiaj mineral