Vine barza? Ia un carucior multifunctional!

. Una dintre cele mai importante investitii ce trebuie facuta in acest caz este achizitionarea unui carucior ce reprezinta si locul de odihna al celui mic pentru o vreme, dar si mijlocul de transport al acestuia in aer liber sau in diferite locatii. Daca doriti sa faceti o investitie eficienta in acest sens, va sugeram cateva modele de carucioare potrivite acestei situatii.



            “Caruciorul 3 in 1 Zipp” este dotat cu structura din otel, rezistenta si cu suspensii pe care poate fi amplasat landoul, ce poate fi utilizat si in calitate de patut pentru cel mic pana spre varsta de 2 ani, care are si functia de leganare daca este asezat pe pardoseala pe piciorusele speciale pliabile, dar poate fi amplasat si caruciorul sport. Cosul de cumparaturi foarte spatios permite transportul cumparaturilor si al accesoriilor celui mic daca va deplasati impreuna cu acesta inafara locuintei.



 Fiecare dintre accesorii are dotare personalizata, mai exact: landoul cu baza intarita are si salteluta lavabila cu functia de reglare pe inaltime; huse si sac pentru picioare pentru zilele friguroase; copertina reglabila. Caruciorul sport are functia de reglare a spatarului in trei pozitii, cupola rabatabila/reglabila cu geam pe cupola; bratul de siguranta rabatabil si centura cu prindere in 5 puncte garanteaza siguranta celui mic in timpul deplasarii sau cand sta pe loc, fara a-i ingradi miscarile. Structura rezistenta are manerul ajustabil pe inaltime, sistem de franare la toate rotile, posibilitate de asezare a landoului sau a caruciorului sport cu fata sau cu spatele in directia de mers. Intregul ansamblu este acompaniat de un cosulet scoica, adecvat transportului in autoturism al copilului. Cosuletul se fixeaza cu centurile de siguranta din dotarea autoturismului amplasate la bancheta din spate. Pernuta reductoare asigura pozitia ergonomica a bebelusului pana cand acesta ajunge la greutatea de 13 kg, iar centurile de siguranta cu prindere in 3 puncte ii garanteaza stabilitatea pe timpul deplasarii cu autoturismul. Un alt avantaj al acestui carucior multifunctional rezida din faptul ca este fiabil in manevrare, se pliaza astfel incat sa poata fi usor transportat cu masina si este realizat din materiale ce corespund standardelor in vigoare.



O alta varianta pentru achizitionare a unui carucior il reprezinta modelul ”Carucior Kunert Vip 3 in 1” in varianta cromatica alb-negru. Pe structura metalica robusta se poate aseza fie landoul cu baza intarita, copertina generosa, saculet pentru picioare ce permite inchiderea completa pana la copertina pentru protectie termica. Detasarea copertinei si rabatarea spatarului permite transformarea simpla din landou in carucior sport, al carui spatar se poate fixa in trei pozitii, dupa preferinta. Landoul se poate detasa de suport si se poate transporta in mana datorita bratatilor laterale cu care este dotat. Scaunul auto, pana in 13 kg, are centura de siguranta cu prindere in 3 puncte, perna reductoare si copertina.



Aceste modele de carucioare sint practice si utile.