Vanzari globale in crestere cu 5% pentru Roche, in 2010 Ambele divizii ale Grupului Roche au crescu

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in anul 2010: “Grupul Roche a inregistrat o crestere solida a vanzarilor, in ciuda unui mediu de business din ce in ce mai provocator. Excluzand Tamiflu, Divizia de Farmaceutice a crescut peste media pietei. Divizia de Diagnostice si-a pastrat trendul initial si a crescut in mod semnificativ peste media pietei. Cele 12 noi entitati moleculare inovatoare aflate in ultimele faze de dezvoltare reprezinta o baza solida pentru succesul viitor al companiei. Sase dintre aceste molecule sunt dezvoltate pentru a raspunde nevoilor unor sub-grupuri specifice de pacienti, in scopul de a promova medicina personalizata in arii terapeutice cheie, cum ar fi cancerul si astmul”.

 

Divizia de Farmaceutice in 2010

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche, in anul 2010, au scazut cu 2% in moneda locala la 37.1 miliarde franci elvetieni. Excluzand Tamiflu, cresterea in moneda locala a fost de 5% peste cresterea pietei. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, produse ce au inregistrat o crestere sustinuta, Roche fiind lider mondial al pietei de medicamente destinate tratamentului cancerului.

 

La acestea s-au adaugat vanzarile importante inregistrate de medicamentele destinate tratamentului poliartritei reumatoide si anemiei.

 

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice au adus 78% din cifra totala de afaceri a Roche.

 

Noi molecule pentru Divizia de Farmaceutice

12 noi entitati moleculare se afla in ultimele faze de dezvoltare pentru astm, cancer pulmonar, hepatita C si scleroza multipla. Sase dintre aceste molecule, impreuna cu teste specifice de diagnostic, sunt dezvoltate pentru a raspunde nevoilor unor sub-grupuri specifice de pacienti, in incercarea Roche de a pune in practica conceptele medicinei personalizate.

 

Vanzarile Diviziei de Diagnostice in 2010Listen

Read phonetically

 

Dictionary - View detailed dictionary

 

Vanzarile Diviziei de Diagnostice au atins in anul 2010 cifra de 10.4 miliarde de franci elvetieni, crescand cu 8% in moneda locala (4% in franci elvetieni; 8% in dolari) si consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata. Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la cresterea vanzarilor, in special Professional Diagnostics cu o crestere de 11% si Diabetes Care cu o crestere de 4%.

Read phonetically

 

Dictionary - View detailed dictionary

 

Vanzarile Diviziei de Diagnostice au adus 22% din cifra totala de afaceri a Roche.

 

Estimari pentru 2011

Pentru 2011, se estimeaza ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra in moneda locala, reflectand impactul reformei sistemului de sanatate din SUA si a masurilor de austeritate la nivel european.  Este de asteptat ca vanzarile Diviziei de Farmaceutice sa creasca in linie cu piata.

 

Pentru Divizia de Diagnostice se estimeaza din nou o crestere semnificativa peste media pietei, determinata de lansarea de noi produse in toate domeniile de activitate ale diviziei.