Usile De Garaj Sectionale - Avantaje

Este bine de stiut inca din start faptul ca aceste usi de garaj sectionale se pot produce in functie de preferintele si cerintele clientului referitoare atat la dimensiuni cat si la culoare. Avand in vedere aceasta flexibilitatea ridicata a procesului de manufacturare, usile se pot folosi nu doar la constructiile nou ridicate, cat si atunci cand se doreste reabilitarea unei cladiri mai vechi.

 

Aceste usi sunt produse astfel incat oricine sa le poata utiliza cu usurinta, oferind in acelasi timp un nivel de confort, estetica, siguranta si calitate ridicat. Aceste usi de garaj sectionale sunt amplasate vertical cand usa este inchisa, iar cand usa este deschisa sunt amplasate la nivel orizontal, paralel cu pardoseala si la nivelul tavanului. O asemenea solutie confera un grad ridicat de confort deoarece face posibila parcarea masinii direct langa usa garajului.

 

Mai mult decat atat, se poate folosi in totalitate spatiul din interiorul garajului, cat si bineinteles spatiul din exteriorul lui. O astfel de usa poate fi instalata si in unele spatii mai putin conventionale, cum ar fi golul in forma de arc. Datorita arcului de tensiune este foarte usor de folosit usa garajului, iar pentru un confort sporit in utilizare se poate opta pentru un sistem de actionare electrica.

 

In ceea ce priveste calitatea acestor usi de garaj, aceasta depinde foarte mult de materialele care sunt folosite in timpul procesului de productie: foliile de otel, garniturile si spuma poliuretanica. Trebuie avuta in vedere si protectia termica si cea fonica, cat si mai ales acele caracteristici din punct de vedere al izolarii oferite de catre usi.

 

Referitor la siguranta oferita de catre usi, putem vorbi aici despre sistemul manual de inchidere / deschidere, de sistemul cu arc, sistemul de broasca cu cilindru cu tija incorporata, cat si de comutatorul de suprasarcina.

 

Usile de garaj sectionale ce au deschidere verticala sunt create pentru cam toate deschiderile posibile cat si ca solutii arhitectonice individuale. Exista de asemenea si un numar considerabil de accesorii din care puteti alege, in functie de firma de unde faceti comanda. Daca montarea se face dupa deschiderea usii, atunci o sa puteti folosi aproape tot spatiul aflat intre peretii interiori pentru acces, fapt ceea ce reprezinta o solutie ideala pentru aceea dintre dumneavoastra care aveti masini mai mari.

 

Daca aceste usi de garaj sectionale nu reprezinta solutia pe care o cautati, puteti analiza si posibilitatea instalarii unor usi basculante sau cele de tip rulou.

usi usi garaj usi de garaj usi sectionale usi rulou