Usi De Garaj De Aluminiu Versus Usi De Otel



Usile de garaj de aluminiu sunt preferate de proprietarii persoane fizice, in timp ce usile de otel sunt cautate cu precadere de catre marile companii, pentru a proteja masinile angajatilor, ca si cele ale clientilor.

 

Ca si avantaje, usile de aluminiu sunt mai usoare decat cele de otel, iar acest lucru este cu adevarat o bila alba in cazul instalarii usilor. Pana sa fie prinse in arcuri, usile isi arata adevarata greutate, fiind sustinute numai de forta muncitorilor care le monteaza. De aceea, este important ca o usa de garaj sa fie cat se poate de usoara, iar la acest capitol, usile de aluminiu stau mult mai bine decat usile de otel.

 

Usile de otel pe de alta parte, sunt mai bune impotriva intrarii prin efractie, tocmai de aceea sunt cautate de marile companii, si mai putin de utilizatorii casnici.

 

Usile de aluminiu sunt mai ieftine decat usile de otel, si sunt preferate usilor de PVC pentru ca in afara faptului ca etanseaza foarte bine, exact ca si cele de PVC, ofera si o protectie sporita impotriva infractorilor, care ar putea incerca patrunderea prin efractie. Usile de aluminiu nu asigura cea mai buna protectie impotriva hotilor (dupa cum am spus mai devreme, cea mai buna protectie in acest sens o asigura usile de otel), insa atat timp cat efectele lor sunt combinate cu un sistem de securitate a casei, puteti fi sigur/a ca nimeni nu va intra pe proprietatea dumneavoastra fara sa nu stiti.

 

Usile metalice au un ciclu de viata ridicat, asadar fie ca alegeti o usa de aluminiu, fie una de otel, puteti sa va considerati norocos/norocoasa ca ati facut o alegere buna. De asemenea, usile metalice se intretin foarte usor, nu ca usile de lemn de exemplu, care se contracta atunci cand este frig si se dilata cand este cald. Usile metalice sunt date cu tot felul de substante pentru a impiedica dilatarea, respectiv contractarea lor, care oricum nu apare decat la foarte multe sute de grade Celsius (in plus sau in minus). Si tot ca o deosebire fata de usile de lemn, usile metalice se pot recicla atunci cand nu mai sunt folosite; cu alte cuvinte, metalul usii se poate topi si folosi la constructia altei usi sau a unui alt produs din metal sau care foloseste si metal, alaturi de alte materiale de constructie. Usile de lemn nu se mai pot refolosi, o data uzate.

 

La final, cateva cuvinte despre zgomotul creat de deschiderea sau inchiderea usilor metalice. Usile de aluminiu fac un zgomot mai mic decat usile de otel, mai ales ca in multe dintre cazuri, sunt de dimensiuni mai mici, nu ca usile de otel folosite de marile companii. Acest lucru face ca utilizatorii individuali sa isi cumpere mai degraba usi de aluminiu, chiar daca poate isi doresc o protectie mai mare impotriva hotilor, care le-ar fi asigurata de usile de otel. Din fericire pentru cei ce aleg aluminiu, cum am spus si mai devreme, se poate oricand instala un sistem de supraveghere care sa dea de stire proprietarului cand cineva se afla in mod ilicit pe proprietatea sa.



 

Mai multe despre usi de garaj Scharx pe site-urile noastre

garaj usi usi garaj usi de garaj usi garaj pret