Urgente veterinare? Salvarea vine de la ambulanta veterinara Mobile Vet

Un animal de companie bolnav genereaza automat o stare de neliniste pentru stapanul sau, incepand de la cautarea  celor mai bune servicii de urgente veterinare din proximitate si continuand cu ore intregi de asteptare si disconfort. 

Pentru sanatatea si starea de bine a animalelor de companie, serviciul de ambulanta veterinara Mobile Vet este 100% pregatit pentru orice fel de situatii, iar promptitudinea, experienta profesionala, atitudinea calda a echipei de veterinari si echipamentele tehnico-medicale de ultima generatie sunt motivele pentru care iubitorii de animale apeleaza intotdeauna cu incredere la noi.

Pentru animalele aflate intr-o stare critica si care nu se pot deplasa, interventiile marca Mobile Vet inseamna de multe ori diferenta dintre moarte si viata. 

Pe langa serviciile medicale profesioniste, echipa de medici specializati de la ambulanta veterinara Mobile Vet asigura un grad inalt de igiena si garanteaza siguranta transportului animalului bolnav, reusind de fiecare data sa creeze punti de comunicare si de incredere atat cu pacientii, cat si cu stapanii acestora.

Ambulanta veterinara Mobile Vet dispune de echipamentele speciale pentru imobilizarea pacientilor, targa pentru imobilizare, trusa de prim ajutor completa pentru interventii de urgenta, kit-ul de interventie pentru traumatisme, custile fixe pentru transport, rampa, suportul pentru perfuzii, cutie frigorifica si crosa contentie cu eliberare rapida. Acestea sunt doar cateva dintre dotarile de care dispune ambulanta veterinara Mobile Vet. Vorbim exact despre echipamentul necesar pentru a salva viata animalului de companie, atunci cand aceasta se agata de cateva minute critice. 

Spre deosebire de majoritatea clinicilor mobile, ambulantele veterinare sunt disponibile 24 de ore din 24 si, inspirate fiind tocmai de aceste urgente veterinare, sunt create pentru a transporta la orice ora, in week-end sau sarbatori nationale, animalul aflat in stare critica. 

Umpland un gol dintre locuinta posesorului de animal si o facilitate de urgenta, ambulanta veterinara Mobile Vet ofera servicii pe o nisa specializata. Oferind atat transportul animalului, cat si servicii de urgente veterinare – mobilevet.ro , posesorul animalului aflat in stare critica este scutit de o multime de probleme legate de programul de lucru, distantele lungi care trebuie parcurse cat mai rapid sau de traficul de la orele de varf. Pentru rezolvarea oricaror urgente veterinare, Mobile Vet va sta la dispozitie. 



Powered by SEO monitor