PetsMag, primul petshop care se implica in ajutorarea cainilor fara stapan

Numarul cainilor fara stapan se afla intr-o continua crestere, iar adaposturile pentru animale create cu acest scop nu reusesc sa mai faca fata numarului mare de solicitari aparute la nivel national. Cea mai mare problema cu care se confrunta la ora actuala adaposturile pentru animale este lipsa hranei care se datoreaza numarului mare de animale adapostite in aceste centre. Mai mult decat atat, multe dintre aceste centre speciale de ajutorare a cainilor sunt nevoite sa suporte cheltuielile aferente ingrijirilor medicale pe cont propriu.



In acest sens, www.petsmag.ro unul dintre cele mai importante magazine online care comercializeaza hrana pentru animale, s-a implicat activ in ajutorarea cainilor adapostiti in cadrul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola. Astfel ca, in momentul in care un client al magazinului achizitioneza cel putin 10 kg de mancare pentru caini, magazinul va dona catre aceasta asociatie 1 kg de mancare special destinata hranirii acestora, ajutand astfel in mod considerabil la intretinerea in mod corespunzator.



Asociatia pentru Protectia Animalelor Kola Kariola a luat fiinta in luna mai a anului 2014 pe fondul numarului alarmant si intr-o continua crestere al cainilor fara stapani. Acest adapost special creat pentru adapostirea cainilor localizat in judetul Calarasi, adaposteste astazi un numar impresionant de caini, vorbim astfel despre aproximativ 500 de caini care necesita cantitati importante de hrana zilnic. Simultan, asociatia urmareste transformarea acestui centru de ajutorare al cainilor intr-unul de adoptie pentru acestia.



„Este practic imposibil sa ramai indiferent cand te gandesti ca un numar de cateva sute de caini adapostiti in cadrul asociatiei Kola Kariola nu au ce manca. In acest sens, magazinul nostru online www.petsmag.ro a luat atitudine si a decis sa ajute acest centru cu 1 kg de hrana pentru caini la fiecare 10 kg de mancare cumparate de catre un client de pe site-ul nostru. Sunt de parare ca prin intermediul acestei actiuni vom putea salva un numar important de animale aflate in situatii cat se poate de similare” a declarat Alin Ion, fondator Petsmag.







                         Hrana caini - Petsmag.ro



Petsmag este unul dintre cele mai importante magazine care vinde online dar si in magazin propriu hrana pentru animale: caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti, dar si diverse accesorii pentru animale. Petsmag a avut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei in 2013, peste 3 milioane de lei in 2014, iar in 2015 estimeaza vanzari de peste 4 milioane de lei intr-o piata aflata in continua crestere.



 

hrana caini