Cum aleg hrana potrivita pentru cainele meu ?

Primul lucru la care trebuie sa ne gandim este varsta cainelui. Necesarul de energie si de nutritie pentru animalele de companie se bazeaza pe mai multi factori, inclusiv de crestere, activitate si varsta. Un caine junior are nevoie de mai multe calorii decat un animal adult, de asemena o catelusa gravida sau care alapteaza va avea nevoie de mai multe calorii decat un  una sterilizata sau un caine castrat.

Discutati cu medicul veterinar despre dieta cainelui. Acesta va poate oferii cele mai bune sfaturi si indicatii, mai ales daca animalutul dumneavosatra sufera de diverse probleme de sanatate (diabet, boli de rinichi, pancreatita, alergii alimentare, etc.)

Determinati nevoile nutritionale ale cainelui. Caloriile nu ar trebui toate sa provina doar de la un singur tip de nutrienti, de exemplu, numai proteine ​​sau carbohidrati. Intervalele de proteine ​​de 20-25% sunt suficiente pentru cainii sanatosi. Daca hrana are prea multe calorii cainele va stoca excesul de calorii in corpul sau, fie ca este vorba de calorii din grasimi, proteine ​​sau carbohidrati.

Alegeti hrana super premium - bazata pe ingrediente naturale, fara conservanti sau aditivi artificiali. Equilibrio este alegerea perfecta in materie de hrana uscata bazata pe alimente de cea mai buna caltiate, iar Animonda este recomandarea specialistilor pentru o diete ce contine hrana umeda, realizata din ingrediente proaspete.

Hrana caini
Hrana pisici
Hrana animale de companie

hrana caini hrana uscata caini hrana equilibrio hrana animale de companie hrana super premium