Update de firmware Android 2.3 disponibil pentru AllDro

Allview ofera utilizatorilor tabletei AllDro posibilitatea sa isi updateze firmware-ul de la Android 2.1 la Android 2.3. Viteza de reactie mult mai buna, functionalitatile si performata cu pana la de 5 ori mai mare ale versiuni 2.3 sunt disponibile incepand cu 1 iunie pe cea mai accesibila tableta din Romania - AllDro.

Utilizatorii AllDro se pot bucura de o experienta imbunatatita datorita vitezei de reactie cu pana la 50% mai mare raportat la performantele anterioare. Interfata mai prietenoasa, mai intuitiva, intr-o noua paleta de culori si cu o alura profesionista din punct de vedere al design-nului este un alt plus comparativ cu versiunea precedenta. Prin actualizare timpul de utilizare al tabletei creste cu pana la 15% datorita managementului consumului energetic mai performant.

Un element distinctiv al sistemului de operare Android 2.3 este posibilitatea instalarii unei aplicatii pentru Voice search. Cu ajutorul acesteia utilizatorii pot rosti diverse cuvinte sau sintagme pe care tableta le recunoaste si le reda in spatiul dedicat scrierii indiferent daca este vorba despre cautarea in Google, cautarea unei locatii cu Google Maps sau chiar scrierea in browser a url-ului unei pagini web.

Nu in ultimul rand, AllDro are functia copy/paste si o tastatura virtuala mai ergonomica cu spatiu mai mare intre taste si mai multe sugestii de cuvinte pentru o anumita selectie. Functiile de copy/paste si de selectare a textului optimizate permit editarea  intr-un timp mult mai scurt, iar prin apasarea unui cuvant este activat modul free-selection de unde utilizatorul poate ajusta aria de selectare in functie de nevoi si poate copia continutul printr-o simpla apasare oriunde in interiorul selectiei.


Despre Allview Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în Romania datorita serviciilor gratuite si facilitatilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

tableta Allview AllDro Android