Unul dintre cele mai importante lucruri pentru parinti este siguranta copilului lor.

 Scaunele auto sunt foarte utile si comfortabile pentru copil si, folosindu-le, poti avea certitudinea ca micutul tau este in siguranta atunci cand esti nevoit sa il transporti dintr-un loc in altul si ca se bucura de cat mai mult comfort.

Este foarte important sa alegi scaunul auto in functie de varsta si greutatea copilului tau. Un scaun auto prea mic poate fi daunator copilului tau. In primul rand, pentru ca acesta va sta intr-o pozitie incomoda si, in al doilea rand, pentru ca nu il va proteja corespunzator. Incearca sa alegi un scaun cat mai potrivit pentru nevoile copilului tau. Un alt criteriu important in alegerea unui scaun auto perfect este sistemul de prindere. Scaunele auto trebuie sa aiba doua astfel de sisteme: unul prin care scaunul se prinde de bancheta si altul prin care poti sa legi copilul in scaunul auto. Este foarte important sa te asiguri ca acele legaturi sunt solide si sunt dintr-un material rezistent.

Aspectul scaunului auto are si el importanta lui. Acesta trebuie sa fie atractiv pentru copil astfel incat sa ii oferi o plimbare cu adevarat placuta si sa te asiguri ca isi va petrece bucuros timpul in scaunul auto. Exista astfel de scaune care au jocuri sau melodii astfel incat copilul tau sa se distreze in timp ce tu il stii in siguranta.

scaun auto scaune auto ieftine scaune ieftine scaune pentru copii scaun copii