Unic Spot se pregateste de Black Friday cu reduceri de pana la 50%

Magazinul online Unic Spot pune la dispozitia publicului larg o gama variata de piese de mic mobilier, covoare, decoratiuni, scane de birou si masute sau birouri. In perioada ce urmeaza, aferenta marilor reduceri de Black Friday, sunt anuntate oferte irezistibile.

Reduceri la zeci de produse

UNIC SPOT nu duce lipsa de oferte nici in restul anului. Lichidarile de stoc si promotiile active sunt surprize cu care acest eshop isi incanta publicul in mod constant. Insa, surprizele anuntate pentru perioada de Black Friday depasesc asteptarile. Zeci de produse vor beneficia de reduceri, produse din categorii diverse. Preturile mai mici cu pana la 50% vor fi un motiv in plus pentru ca doritorii sa isi programeze anumite achizitii.

Ce regasesc aici cei interesati. Scaune de birou, ergonomice si cu functii diverse, scaune gaming, masute pentru laptop si nu numai. Astfel de produse sunt in vizorul celor care muncesc de la distanta, experimenteaza telemunca si au nevoie de amenajarea unui spatiu propice desfasurarii activitatii zilnice. Cu atat mai mult este indicata achizitia acestora, cu cat la mijloc stau randamentul zilnic si starea de bine. Scaunele ergomomice au functii ce pot optimiza experienta in sine a statului pe scaun, ore in sir, in fata ecranelor.

De asemenea la capitolul amenajare de masa si scaune aici pot fi regasite variante dintre cele mai variate, tinand cont si de solutiile practice - pentru spatiile mici, inguste sunt recomandate cele pliabile spre exemplu. Paturi si chiar si alte solutii de depozitare, covoare si alte decoratiuni completeaza catalogul de oferte regasit aici.

Black Friday la Unic Spot

Doritorii pot urmari pagina oficiala, unicspot.ro, pentru a descoperi ce produse vor fi mai reduse ca oricand. Black Friday va fi campania desfasurata in perioada 20-22.11.2020, direct pe pagina oficiala.

Unic Spot subliniaza si avantajele de client, mentinute in continuare. Vorbim despre livrare rapida, indiferent de zona din tara, calitatea produselor garantata si de certificatele de la producatori.

Mai simplu ca oricand, cumparaturile online au luat locul clasicei metode de cumparare. Online-ul rezerva si alte avantaje pentru clienti, astfel ca mai ramane doar selectarea celor care vor urma sa va completeze si decoreze casa.

mobilier unic spot scaune de birou