Unde inveti limba germana eficient si rapid?

Scoala de limba germana iQWeLT asigura cea mai placuta experienta de invatare si te ajuta sa iubesti lucrurile pe care le inveti aici. Toti cursantii s-au declarat mai mult decat satisfacuti de experienta si acumularea cunostintelor dobandite la Scoala de limba germana iQWeLT.

Ce este cetrul iQWeLT? iQWeLT este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie centrala. Ofera cursuri de limba germana pentru incepatori sau avansati, copii si adolescenti, intr-un mediu profesional, distractiv, unde creativitatea si capacitatile lingvistice sunt principalele aspecte pe care le urmarim in procesul de dezvoltare al copiilor.

Cursurile la limba germana se realizeaza in cadrul unor cursuri, la scoala de vara sau prin intermediul cursurilor intensive de vara, doar la Scoala de limba germana iQWeLT. Aici, copiii au parte de activitati amuzante, in functie de nivelul si varsta fiecaruia, punand accent pe joc si joaca, pe descoperire, pe materiale atractive, care duc la o invatare distractiva si esalonata, fara a fi perceputa ca un efort pentru copii. Meditatiile de limba germana sunt destinate si adolescentilor cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, care doresc sa isi dezvolte cunostintele de germana.

Monotonia este alungata prin interactivitate si metode practice de invatare eficienta. Crezi ca nu esti capabil sa inveti limba germana rapid? iQWeLT iti dovedeste contrariul, deoarece se bazeaza pe discutii, comunicare permanenta, jocuri care maresc dorinta de a comunica si care necesita interactiune.

La cursurile de germana pentru incepatori, profesorii se focuseaza pe dezvoltarea integrala a cursantilor, prin intermediul metodelor comunicative. Aici interactiunea este permanenta, dezvoltand in copii capacitatea de a transmite un mesaj si capacitatea de relationare si socializare. 

,,Imi place relatia elev – profesor, mediul in care se desfasoara orele este relaxant si placut. Activitatile de la ore sunt interesante si distractive. Profesorul vine mereu cu idei noi care ne captiveaza.”, spune un cursant de la iQWeLT.

limba germana curs de germana pentru incepatori iQWeLT