Unde gasesti cea mai buna oferta de angajari in videochat din Romania?

Faptul ca videochatul reprezinta poate cea mai prospera ramura a industriei divertismentului pentru adulti nu mai este un secret pentru nimeni! Castigurile fabuloase, stilul de viata luxuriant, independenta financiara, flexibilitatea programului si faptul ca iti poti castiga traiul intr-un mod legal si totodata distractiv atrage tot mai multe doamne si domnisoare care cauta o viata mai buna.

Au apus de foarte mult timp vremurile in care videochatul era privit ca fiind o ocupatie indoielnica. Acum, societatea este din ce in mai orientata catre o gandire moderna, fara prejudecati, in care nu se mai pun atatea etichete si unde comportamentul omului este cel care conteaza, nu ocupatia. Atata timp cat iti desfasori activitatea intr-un studio care face angajari in videochat pe baza de contract legal de artist-interpret, care plateste toate taxele la stat, poti spune ca ai un job exact ca toate celelalte si ca nu difera cu nimic din acest punct de vedere. In fond, atunci cand aplici pentru oferta de angajari in videochat si devii model pentru un studio de prestigiu, trebuie sa respecti programul stabilit, sa petreci minimum 40 de ore online pe saptamana, sa iti platesti contributiile la stat si asigurarile sociale (CAS, CASS, impozit pe venit) si ai asigurare medicala privata, exact ca orice alt angajat. 

Intocmai ca in orice alt domeniu, in industria videochatului exista studiouri obscure care vor sa pacaleasca tinerele aflate la inceput de cariera si sa dispara peste noapte cu toate incasarile realizate de catre acestea. De aceea, este foarte important sa filtrezi foarte bine informatia din anunturile de angajari pentru videochat si sa nu iti lasi viitorul pe mainile oricui! Doar in cadrul unui studio de videochat profesional, cu o vasta experienta in industria divertismentului pentru adulti, poti evolua pe plan personal si poti avea o cariera de succes!

Studio 20 este prima franciza de studiouri de videochat din lume certificata Jasmin la nivel Gold, cunoscuta in intreaga lume tocmai datorita profesionalismului si corectitudinii de care da dovada in relatia cu modelele sale. Cu locatii atat in tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, Brasov, Ploiesti), cat si in strainatate (Statele Unite ale Americii - la Los Angeles si in America de Sud, in Columbia, Cali), Studio 20 face constant angajari in videochat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa contactezi un reprezentant al studioului, care te va programa pentru un interviu, in cadrul caruia vei afla tot ceea ce vrei sa stii despre lumea divertismentului pentru adulti. Interviul de angajare in videochat se va tine intr-unul dintre sediile in care modelele isi desfasoara activitatea, asa ca vei putea sa stai de vorba cu ele si sa afli cum s-a schimbat viata lor de cand lucreaza la Studio 20!

Printre numeroasele beneficii de care te vei bucura in cadrul celui mai mare studio de videochat din lume se numara: un venim minim garantat de 1.000 de dolari in primele 3 luni, bonusuri de fidelitate si comisioane cumulative care pot reprezenta 65% din castiguri, suport financiar pentru completarea garderobei de lucru si a trusei de machiaj, aparatura performanta, trafic dedicat si suport tehnic permanent. 

De asemenea, nu vei avea nevoie de experienta anterioara in acest domeniu pentru a avea o cariera fulminanta. Daca vei aplica pentru oferta de angajari in videochat pusa la dispozitie de Studio 20, vei avea la dispozitia ta o echipa de profesionisti, care te va ajuta sa devii o adevarata maestra in arta conversatiei si a seductiei. Iti spunem doar atat: make-up artisti, hairstylisti, fotografi profesionisti si maseuri vor contribui la construirea unei imagini perfecte. 

Nu in ultimul rand, in cazul in care ai aplicat pentru oferta de angajari in videochat si esti acceptata in echipa Studio 20, iti vei desfasura activitatea in deplina legalitate. Chiar din prima zi vei semna un contract legal de artist-interpret, in doua exemplare, dintre care unul va ramane la tine, iar la fiecare doua saptamani, vei semna un act aditional in care sunt mentionate toate detaliile activitatii tale din respectiva perioada. 

Asadar, daca iti doresti mai mult de la viata si vrei sa ai mereu o stabilitate financiara, care iti permite sa iti cumperi tot ce iti doresti, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, este locul potrivit pentru tine! Trimite-ne un email la jobs@studio20.ro sau completeaza formularul de angajari in videochat si stabileste acum un interviu cu unul dintre reprezentantii nostri. Alaturi de noi, visurile tale devin realitate! Nu uita: excelam impreuna!

angajari in videochat studio de videochat model de videochat