Un sistem de campanie inovator - Recomanda un prieten si Provident te rasplateste

Campania Provident Recomanda un prieten si Provident te rasplateste cu premiu de 70 de lei  se incheie la data de 27 mai. In cadrul acestei campanii, Provident a oferit sansa clientilor sai de a fi rasplatiti pentru fidelitatea lor. Astfel, clientii Provident au avut ocazia sa isi recomande prietenii pentru solicitarea unui credit rapid. Cu fiecare recomandare primita care s-a concretizat intr-un imprumut, persoana care a facut recomandarea a primit cate 70 de lei.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor sai, Provident a demarat aceasta campanie pentru a-i ajuta sa se implice si sa le recompenseze interesul aratat. Sistemul campaniei a constat in parcurgerea a trei pasi foarte simpli: sunand la numerele de telefon afisate pe site-ul Provident (021 98 77 si 0750 100 200), clientii Provident care nu au inregistrat intarzieri in indeplinirea obligatiilor de plata, au avut ocazia de a recomanda un prieten care are nevoie de un ajutor financiar, lasand numarul de telefon al acestuia pentru a fi contactat. Ulterior, pentru fiecare persoana recomandata care a semnat un contract de credit, clientul care a facut recomandarea a primit cate 70 de lei de la agentul sau, la domiciului personal.

Aceasta campanie a reprezentat o continuare a misiunii Provident in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor clientilor sai, recompensarea fidelitatii si facilitarea de credite rapide care sa ii ajute pe cei care vor sa isi puna in practica ideile si nu au mijloacele financiare pentru a porni. Pe langa programele de educatie financiara, de protectie a mediului si de sprijinire a grupurilor defavorizate in care Provident a investit de-a lungul timpului, institutia a avut intotdeauna in vedere grija pentru clientii sai, fiind prima institutie financiara din Romania care a lansat creditul la domiciliu. Sistemul de creditare Provident este unul extrem de rapid si eficient, clientii putand primi creditul pentru care au optat in maxim 48 de ore, nefiind necesara prezenta unor giranti sau a unei garantii. 

Recomanda un prieten si Provident te rasplateste este un concept de campanie inovator, care ofera clientilor Provident sansa unui castig suplimentar, totodata ajutandu-si prietenii sa obtina, la randul lor, credite de la Provident pentru a-si satisface nevoile si a-si implini dorintele. Solutia propusa de Provident pentru obtinerea de credite este una simpla, comoda, eficienta, total transparenta in privinta costurilor si care are in vedere sprijinirea viselor clientilor sai.

Din 2006, Provident asigura clientilor sai credite rapide, insotite de o transparenta totala in privinta costurilor aferente si intotdeauna are in vedere corectitudinea in ceea ce priveste respectarea angajamentelor. 

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de Provident precum si despre campania in desfasurare va invitam sa vizitati site-ul www.provident.ro. 

Powered by SEO monitor