Un nou jucator in piata de polietilena din Romania.

Tubimax.ro isi propune sa devina cel mai mare hub de tevi corugate din Romania reunind sub brandul sau producatori europeni consacrati de tevi corugate si tevi pvc pentru sistemele de canalizare.

Usor in greutate, dar foarte puternic, tubul corugat este solutia inovatoare pentru sisteme de canalizare eficiente!

Suntem la momentul si locul potrivit, prezenti pentru proiectul tau!

Garantam o livrare rapida pentru o executie in grafic!

Acum mai bine de 15 ani, am inceput activitatea in domeniul vanzarilor iar in urma cu 3 ani ne-am facut intrarea pe nisa furnizarilor de materiale tubulare (tevi corugate si tevi pvc) folosite in domeniul constructiilor, amenajarilor de drumuri si canalizare, ramura recunoscuta ca una dintre cele mai vechi preocupari ale omului.

Cunostintele si experientele acumulate ne ofera o baza solida pentru a intelege problemele si constrangerile pietei, astfel incat sa oferim solutii practice si inovatoare, precum produsul „vedeta” si din ce in ce mai utilizat pe santierele romanesti:teava corugata.

 

Intentia noastra este sa dezvoltam cel mai mare hub de tubulaturi corugate din Romania! declara Sorin Cretu, director general TUBIMAX.RO, omul din spatele brandului. Cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor, Sorin stie ca pentru o afacere profitabila, respectul si integritatea sunt doua ingrediente indispensabile, care le aplica prin modul lui de a fi si de a interactiona cu clientii. Se ocupa cu eficienta de intrebarile clientilor si stie incotro sa le canalizeze in companie orientandu-se mereu spre a gasi solutii practice si eficiente.

 

Aplicatii pentru tevi corugate

1.Sisteme de canalizare menajera, pluviala si industriala

- unde flexibilitatea, durabilitatea si rezistenta sunt atribute importante

- se aplica in proiecte de lucrari de inginerie municipala

- proiectele de constructii sunt una dintre cele mai comune utilizari pentru tevile corugate din PEID cu perete dublu

2.Sisteme de drenaj pentru ape pluviale

- subtraversari si drenaje pentru drumuri, autostrazi si cai ferate

- solutiile vechi si depasite ingropate sunt costisitoare si consumatoare de timp, astfel incat este esential ca tevile sa prelungeasca durata de viata utila a instalatiei. Tevile corugate din PEID sunt evaluate in mod obisnuit pentru o durata de viata utila peste 50 de ani.

3.Constructii podete si cai de acces

- tevile corugate raspund nevoii de rentabilitate si de protectie

4.Protectie cabluri electrice si telecomunicatii montate ingropat

- permit cablurilor sa fie grupate cu usurinta si protejate in mod fiabil impotriva influentelor externe

- ofera posibilitatea simplificata de extindere a retelei de linii existente

5.Diverse amenajari hidrotehnice

6.Retele de apa de joasa presiune (max. 6 bar), tuburi de dren, tuburi de fantani

- flexibilitatea tevilor corugate le face mai potrivite decat tevile rigide netede

7.Ventilatii depozite, hale si ferme.

 

De ce TUBIMAX.RO?

Pentru ca timpul e moneda cea mai valoroasa, in ziua de azi orice timp salvat e un castig,. Urgentele nu mai sunt exceptii, ele sunt o normalitate. Vorba din popor spune ca graba strica treaba, dar exista si exceptia, cand colaboratorul ales este un partener de incredere. TUBIMAX.RO are ca obiectiv livrarea prompta, pentru ca executia ta sa nu sufere nici o amanare.

Asa cum tuburile corugate oferite de noi asigura conexiuni durabile si reprezinta solutia eficienta pentru canalizari si podete, asa si echipa TUBIMAX.RO e interesata de o comunicare eficienta si o relatie de durata cu clientii. Suntem in permanenta la dispozitia dumneavoastra si oferim consultanta pentru solutii eficiente.

Necesitatile fiecarui santier sunt diferite, in functie obiective, capabilitate financiara si curajul de a investi. Sunt constructori care doresc, poate, doar sa reabiliteze sistemul de canalizare existent a casei familiale, pe cand alti constructori extind kilometrii intregi de retea de canalizare menajera si pluviala. Echipa TUBIMAX.RO  ofera solutii personalizate, oricare ar fi cerinta cu privire la diametru, cantitate, locatie.

 Unde ne gasesti si cum poti lua legatura cu noi?

In acest moment activam doar online (www.tubimax.ro) cu livrare de la producatorul partener direct in santier, oriunde s-ar afla aceste pe teritoriul Romaniei.

În viitorul apropiat echipa tubimax.ro va amenaja un showroom experimental educațional, în care vor avea loc filmari  și vor fi create programe interactive prezentate în școli - tematica generală fiind aceea a importanței gestionarii resurselor de apă în viitor.

 

Tubimax.ro asigură consultanță și oferă soluții personalizate:

ORICE DIAMETRU – ORICE CANTITATE – IN ORICE LOCAȚIE