Arbex Art Decor te invita in tabara de pictura Hobby Art pentru adulti - in Marginime 

Te invitam sa te bucuri 8 zile de relaxare in lumea culorilor, alaturi de oameni frumosi si distractivi si mai ales in preajma lui Tudor Francu,pictor profesionist, instructorul taberelor de pictura Hobby Art din 2009.

 

Ne-am intors recent din tabara de pictura Hobby Art pentru adulti de la Balcic si acum pregatim o noua serie la munte, la Gura Raului, o zona recunoscuta pentru frumusetea ei din Marginimea Sibiului.

 

Ziua vom picta in curtea plina de verdeata a Conacului dintre rauri, la umbra in foisor sau la umbra vreunui pom din curte sau poate langa paduricea de pe dealul din spatele pensiunii, iar serile vom canta la chitara, ne vom juca si vom accepta provocarile pe care organizatorii le pregatesc pentru un sejur precum in taberele copilariei noastre.

 

Marturia unei persoane participante la tabara de pictura Hobby Art ne dezvaluie putin din atmosfera magica care se creeaza acolo: ”Aceste tabere reprezinta pentru mine o iesire intr-un decor minunat creat de oamenii care “locuiesc” acolo. De fiecare data vin cu inima plina si cu senzatia de sfasiere pe care o aveam plecand din taberele adolescentei unde ma indragosteam, inevitabil, de cate cineva. Aici sunt indragostita de toti si de toate !”.

 

Va astept cu detalii pe www.tabarapictura.wordpress.com . Mai sunt 2 locuri libere, grabiti-va, tabara incepe acum sambata! Pentru inscriere se completeaza si se trimite formularul direct din blogul dedicat taberei, vedeti linkul urmator: http://tabarapictura.wordpress.com/2014/02/20/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2014/

 

Despre Arbex Art Decor:

 

Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier.

 

In urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze ,dar n-au avut suport de specialitate, ca o fructificare a unor experiente si aspiratii anterioare. Si pentru ca specificul activitatii la firma ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 9 editii care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.

 

Arbex Art Decor a extins apoi domeniul produselor pe care le ofera, la propunerea furnizorilor din Germania si astfel a inceput in urma cu 5 ani sa aiba in portofoliul produselor si alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, stickere decorative de geam, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre case de editura din Europa si artisti plastici, produse care se comercializeaza pe www.deco-perete.ro .

 

Detalii despre taberele noastre gasiti pe blogul dedicat taberei: http://tabarapictura.wordpress.com

 

Sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

 

tabara de pictura pictura